Много от нас мечтаят за вечна младост и дълъг живот.

...
Много от нас мечтаят за вечна младост и дълъг живот.
Коментари Харесай

Тази напитка ще ви дари с вечна младост и дълъг живот

Много от нас мечтаят за безконечна младост и дълъг живот. Вечната младост може и да не е реалистична фантазия, само че дългият живот е напълно постижима цел. Особено, в случай че знаем някои трикове, с които да помогнем на организма си да се запази.

Едва ли на света има жена, която да не желае да е постоянно млада, красива и да живее до дълбоки старини, пишат от jenata.blitz.bg. Годините си вървят, а с времето все по-често се замисляме над това и търсим способи, с които да превърнем фантазията си в действителност. Колкото и необичайно да звучи, има една напитка, с която можем да забавим действието на времето и да се радваме на здраво здраве до дълбоки старини. Наричат я „ напитката на дълголетието “.

Научих за нея от другарка, която се занимава с кафе и знае доста за него. Тя пък чула за нея при едно от пътуванията си в чужбина. Тайната й е доста елементарна и се крие в съставките й – кафе, мед и лимонен сок. Кафето има тонизиращ и успокоителен резултат. Медът, който съдържа фруктоза и глюкоза, оказва помощ на работата на черния дроб и понижава кръвната захар. А лимонът оказва помощ за намаление на кръвното налягане и укрепва имунитета.

Елексирът се подготвя доста елементарно. Медът се разтваря в топла вода, след което се довежда до шупване на слаб огън в кафениче. След това би трябвало да оставите водата да престои няколко минути и към нея да добавите смляното кафе. Връщате още веднъж на котлона и чакате да стартира да кипи. Кафето е готово! Наливате го в чаша и добавяте лимонен сок.

Що се отнася до изказванието, че след нагряване медът губи потребните си свойства и става рисков, ще отговоря по следния метод: научно потвърдено е, че медът, нагряван във вода, е рисков за хората, в случай че се употребява в огромни количества в продължение на доста години. С тази вълшебна напитка обаче не би трябвало да се злоупотребява. И не се предлага при хора с алергични реакции. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР