Много от нас изобщо нямаме време за по-специални прически, а

...
Много от нас изобщо нямаме време за по-специални прически, а
Коментари Харесай

3 идеи за кок, които ще те спасят при липса на време

Много от нас въобще нямаме време за по-специални прически, а и в летните дни постоянно нямаме и предпочитание за гъсти, спуснати коси. Ако и вие предпочитате да прибирате косата си, само че това или ви лишава доста време и старания, или ви изнервя оптимално, или пък нямате концепция по какъв начин да разнообразите прическите, вижте 3 супер модерно хрумвания за готин кок от Natali’s Beauty!

Екзотика от Азия

Приберете с гребен косата си на доста висока конска опашка. Нека бъде в действителност висока – прекарайте линия от единия връх на ухото си, до другия. По средата е точната точка. След това един път превържете със стегнат текстилен ластик в цвета на косата ви. Когато тръгвате да изтегляте косата си за повторно обаче, спрете съвсем първоначално, с цел да се оформи дребна топка. Остатъкът от косата преметнете към топката и подпъхнете в ластика. Идеята тук е да останат няколко свободни прави кичура към кока. А в този момент за лукс - поставете китайски пръчки в ослепителен цвят в косата. Ако към алените пръчки поставите и алено червило, ще съберете всички погледи.

Небрежен и секси

Хващаме косата в доста разхлабен кок. Още преди да сме го вързали, започваме да издърпваме кичури откъм гърба по тила, зад ушите, към слепоочията, наложително няколко начело, които разделяме на централен път. След това връзваме косата на хлабава опашка, която увъртане. Набираме масата към най-дългия кичур по този метод и фиксираме с фиби, като не се стараем към съвършен кок - тъкмо противоположното .

Падналите кичури можем да надигнем с преса, в случай че към този момент не сме го създали. Минаваме добре по тях с масло за коса, с цел да наподобяват мокри и повече на пръчки. Истината е, че в случай че косата ви е малко по-мръсна, прическата ще се получи доста по-лесно. След това леко минаваме с маслото и по кока, с цел да наподобява и той леко мокър.

Хитът в Instagram

Прическа №3 в последно време е супер настояща в Instagram. Вържете още веднъж косата на доста висока конска опашка. Сега е времето на супер високите кокове, само че в случай че вашата коса е малко по-къса и откъм гърба падат кичури, ето по какъв начин да оправите това.

Пригладете усърдно със дребен гребен и пръскайте самоуверено с лак. След това поставете фиби в цвета на косата си, захващайки кичур по кичур, Ще ви се наложи да употребявате повече фиби, само че най-малко няма да се виждат толкоз, колкото в случай че поставите 1-2 напречно. След като сте загладили добре, хубаво усучете и косата – плътно, с цел да се получи дребен висок кок, не кок като топка или „ донът”. Ето и по какъв начин да оформим по забавен метод бебешките ни коси. За това ще ни би трябвало гребенче за вежди и лак за коса, с които приглаждаме бебешките коси към челото, а в случай че вие имате повече, можете да извършите и вълнички чак към слепоочията. Този кок е по-странен, само че доста настоящ все още.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР