МНОГО от нас имат продукти за грим, които използват от

...
МНОГО от нас имат продукти за грим, които използват от
Коментари Харесай

„Учете се от грешките ми“, моли жената, докато показва катастрофалните ефекти от използването на остарял грим

МНОГО от нас имат артикули за грим, които употребяват от години – само че по кое време беше последният път проверихте ли периода на валидност на обичаните си артикули за хубост?

Е, един почитател на хубостта на име Бека издаде незабавно предизвестие, откакто сподели пагубния резултат от потреблението на грим с изминал период на валидност.

Бека, някогашна основана в Съединени американски щати създателка на наличие, отиде в TikTok (@beccabybeautiful), където можеше да бъде забелязана с кървящи очи и изяснява по какъв начин е останала с целулит – животозастрашаваща кожна зараза, която може да аргументи сепсис или увреждане на бъбреците, в случай че не се лекува бързо.

„ Това горе е розово око и целулит, плюс някакви кръвоносни съдове от напън в главата ми, всичко това, тъй като използвах грим с изминал период на валидност от моята доста остаряла сбирка гримове, които не трябваше имам ", твърди тя.

След това Бека продължава да изяснява, че смисълът на видеото е да покаже гримовете с изминал период на валидност, които е употребила и които не тряб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР