Много от известните потребители на Туитър губят сините си значки,

...
Много от известните потребители на Туитър губят сините си значки,
Коментари Харесай

“Туитър“ премахва сините значки на потребители, които не си плащат за това

Много от известните консуматори на " Туитър " губят сините си значки, които оказват помощ при потвърждаването на идентичността им и ги отличават от ботовете в платформата на Илон Мъск, съобщи Асошиейтед прес.
Прочетете още
След няколко несполучливи опити за това " Туитър " стартира да съблюдава обещанието си да отстранява сините тикчета от сметки, които не заплащат месечната такса за услугата. " Туитър " имаше към 300 000 верифицирани консуматори, които са получили значките си, до момента в който беше в действие остарялата политика за тях - измежду потребителите има публицисти, спортисти и публични фигури.

Досега тикчетата означаваха, че " Туитър " е удостоверил, че потребителят, който употребява акаунта, не се показва за различен човек, а за себе си. Те започнаха да изчезват от сметките на тези хора тази заран съгласно тихоокеанската часова зона.

Сред известните консуматори, изгубили сините значки, са Бийонсе, папа Франциск, Опра Уинфри и някогашният президент Доналд Тръмп, съобщи Българска телеграфна агенция.

Цената на знаците за верификация стартира от осем $ на месец за независими уеб консуматори, а стартовата цена за организация е хиляда $ на месец и спомагателни 50 $ за всеки член или чиновник. " Туитър " не верифицира сметки на независими консуматори, както правеше, преди Илон Мъск да купи обществената мрежа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР