Много от евродепутатите се изказаха критично спрямо поведението на върховният

...
Много от евродепутатите се изказаха критично спрямо поведението на върховният
Коментари Харесай

Русия унижи ЕС

Много от евродепутатите се изрекоха сериозно по отношение на държанието на висшият представител по външните работи на Европейски Съюз Жозеп Борел по време на съветската му аудиенция, заяви БНР.

Европейските представители настояха за единна политика по отношение на страната. Борел приказва пред Европейския парламент.

Много от европейските представители осъдиха неговите дейности. Според Кати Пири неговото посещаване е било мотив за оскърбление на Европейски Съюз.

Представитеят европейските консерватори Ана Фотига счита, че европейските посланик е влязаъл в клопката на Владимир Путин. Шведският представител непосредствено изиска оставката на висшия представител.

Борел получи поддръжката на евродепутатката от социалистите Клеър Дейли. Спроед нея се търси геополитически дневен ред против съветската страна, като визитата на европейският представител е било най-хубавото решение.

Борел съобщи, че през последните години доста европейски делегации са посетили страната и счита, че той също има право на аудиенция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР