Много момичета нямаха нужда да вдигнат ограничителните мерки, за да

...
Много момичета нямаха нужда да вдигнат ограничителните мерки, за да
Коментари Харесай

Първите новости в грима за 2021 г. вече са факт

Много девойки нямаха потребност да вдигнат ограничаващите ограничения, с цел да сложат грим. Има и такива, които не се стопират даже пред обстоятелството, че са " хоумофис " и всеки ден извършват своите ритуали по грим и разкрасяване. Но даже и да слагате грим по-рядко, хубаво е да знаете какво вършиме и по какъв начин да се гримирате майсторски.

И при фотографията, и при грима светлината е от значително значение. А първото условие за красива визия несъмнено е положителният тип на кожата. Японците имат специфична дума за това – ukkiri. Терминът се употребява за изложение на хидратиран, здрав и блестящ загар. Какво още можем да научим от Япония по отношение на грима?

" Използването на светлинната оптика по съвременен, новаторски метод е неразделна част от фамозната 147-годишна история на SHISEIDO ", споделя Джеймс Боумър, световен артистичен шеф на грима SHISEIDO, който със заслужена горделивост ни показва новата линия на марката, която се състои от два безтегловни продукта. Те работят дружно, с цел да основат многоизмерно зарево при всякаква светлина: Synchro Skin Soft Blurring Primer и Synchro Skin Radiant Lifting Foundation.

" Тази сбирка употребява новаторска просвета и технологии от Япония, с цел да трансформира забележимото, да повдига и озарява кожата. "

" Безтегловните формули работят като филтри в действителния живот, защото отразяват светлината по следен метод, с цел да минимизират неотложно появяването на фини линии и да уеднаквят неравномерния загар на кожата ", споделя Боумър.



Звездният артикул в гамата, декор дьо загар Synchro Skin Radiant Lifting, употребява авангардна технология за контролиране на светлината, с цел да се оправи с трите съществени спънки, възпрепятстващи нейното лъчение: фините линии и бръчки, неравномерния загар на кожата и дефицита на колаген.

" Изключителната композиция от перли, пудри и отразяващи светлината частици автоматизирано балансира и се приспособява към всякаква осветеност на околната среда, за безупречно вътрешно огряване, което трае през целия ден ", изяснява Гейл Бойе, старши вицепрезидент на Глобалното продуктово развиване на грима SHISEIDO. С 30 нюанса в цветовата си гама, категоризирани в пет равнища, въз основа на своята дълбочина и активност, намирането на съвършения за всяка кожа колорит е по-лесно от всеки път.

Да разгледаме по-подробно двата продукта, с помощта на които можем умерено да използваме хаштага nofilter.

– Озаряващ декор дьо загар с лифтинг резултат и SPF30



Безтегловният декор дьо загар има надграждаща се покривност. Изглажда и усъвършенства тена и се усеща като втора кожа. В резултат кожата оживява посредством светлината на всички места и когато и да е. В България се стартират 10 нюанса, което подсигурява, че всяка дама ще откри тъкмо своя цвят. Има междинна до висока покривност.

Прави усещане специфичната технология за контролиране на светлината, която се оправя с трите съществени спънки, който попречват нейното оптимално лъчение: фините линии и бръчките, неравномерния загар на кожата и дефицита на колаген. Комбинацията от транспарантни перли, лъчисти микрокристали и усъвършенствани оптични филтри балансира и се приспособява към всякаква осветеност на околната среда, до момента в който изключителната композиция от овлажнители обезпечава влага в кожата за 24-часова хидратация и целодневен комфорт.

Екстрактът от букови пъпки се грижи за поддържането на колагена, а богатият на витамин C дестилат от мандаринова кора подсигурява незабавните резултати и трайната сияйност на лицето.

Synchro Skin Soft Blurring Primer – Матираща и изглаждаща основа за грим



 

Разработен на водна основа, този прозрачен праймър се синхронизира безпроблемно с всички цветови нюанси на кожата, като употребява технология за дифузия на светлината, с цел да усъвършенства външния тип на порите, да отстрани лъщенето и да замъгли несъвършенствата.

Силно сензорната, крем пудрена формула включва матиращи пептиди, които оказват помощ да се понижи производството на себум и да се сведе до най-малко появяването на необятни пори с течение на времето.

Подобна на снежинки пудра разпръсква светлината, с цел да сътвори естествено изглеждаща сияйност и да изглади фините линии, бръчките и загрубелия  кожен релеф. Така не просто се основава съвършена основа за грим, само че и се поддържа хидратацията на кожата.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР