Много, много сме далеч от ротацията. А какво ще стане,

...
Много, много сме далеч от ротацията. А какво ще стане,
Коментари Харесай

Борисов: Много сме далече от ротацията! Денков да забрави егото си. А какво ще стане, ако не приемем оставката му?

Много, доста сме надалеч от ротацията. А какво ще стане, в случай че не гласуваме оставката на Денков. Да не помни егото си. Решението за държавното управление се взима от Народното събрание.

Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов, който приказва пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

И изясни, че са ги отдалечили от ротацията " многото приказки от сътрудниците, които не стопират всеки ден. Чертаят червени линии и изясняват какъв брой са хубави ".

„ Решението е, каквото се схванат Денков и Габриел ", сподели Борисов.

Според него датата 6 март не е наложителна - можело на 10 или 15 март до е ротацията.

Запитан за това, че Денков изрично е споделил, че ротацията е на 6 март, Борисов отговори:  " А какво ще стане, в случай че не му гласуваме оставката? Да не помни егото си!  Днес са дружно в Мюнхен и ще употребяват времето да си приказват. Правят си разбори, изслушват министри. Ние не участваме ".

" Нашите депутати не са пионки и пешки, с цел да гласоподават по някакъв метод. Когато дойдат Денков и Габриел и ни убедят, че би трябвало да гласуваме, ще гласуваме ", разкри водачът на ГЕРБ. 

" Една некоалиция изисква доста високо равнище на политическа просвета. Когато си назначен с подписите на двама души, когато си получил толкоз поддръжка, разумно е да информираш за решенията си партията. Една такава система работи по различен метод. В момента всички министри са техни (на ПП), както и 2/3 от регионалните шефове. Ако мислят, че с 30 депутати от Политическа партия ще продължи това да се случи, нашите депутати няма да са съгласни ", добави Борисов.

" Въобще не разясня дали е вярно. Но една такава система работи по този метод ", добави той. 

" Ако Габриел и Денков намерят излаз от обстановката ще ги подкрепим. Ако някой си мисли, че с 30 депутата ще извива ръцете на 69, това няма да се случи ", категоричен бе Борисов.

" Аз нищо не упорствам, сега сме оставили едни хора да се учат да ръководят. Нищо не се прави и строи в страната, цялостен застой във всичко, единствено едни розови изречения, а като виждам по малкия екран - скандал след скандал ", каза още Борисов.

Той добави, че е дал поддръжка в името на положителното на страната. " Аз съм човек оптимист, може и да се научат в миналото ", допълни той.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР