Много ми е трудно да приема смъртта на съпруга си.

...
Много ми е трудно да приема смъртта на съпруга си.
Коментари Харесай

Французойката, оцеляла при катастрофата с Любенов: Не мога да движа ръката си

„ Много ми е мъчно да приема гибелта на брачна половинка си. Не съумях да го видя за последно, не съумях да отида на погребението му. Психически е мъчно. Здравословно също – едната ръка въобще не мога да я шавам и това е за цялостен живот. Имам проблеми с говора, вие ми се свят “, това разказа Брижит Пети - дамата, която загуби брачна половинка си и едвам оцеля, откакто предходната година на Околовръстното шосе на София ги блъсна пияният и дрогиран Димитър Любенов. 10 месеца след случая, следствието към момента не е завършило. 
Прочетете още
Животът на Брижит Пети се прекатурва на 25 септември 2022-а година. Тогава със брачна половинка й Лорен пътуват към летището в София.  На Околовръстното шосе ги връхлита мощен автомобил, каран от 39-годишният Димитър Любенов. Лорен умира на място. Бриджит едвам оцелява.

Вече близо 10 месеца следствието буксува. Обвинителният акт против Димитър Любенов към момента не е импортиран в съда.

„ Често виждам в интернет, с цел да видя дали има вести по отношение на процеса. Изслушването ми във Франция се забави, тъй че следствието не наподобява да напредва бързо. А това си е ликвидиране “, уточни тя.

От медиите Бриджит схваща, че в случилото се има и намесени служители на реда.

„ Разбира се, че това доста ме шокира “, акцентира тя  пред bTV.

Според прокуратурата малко преди съдбовния случай, двама униформени са взели рушвет от 200 лв. от пияният и дрогиран Любенов, с цел да го ескортират те, а не той да чака дринк енд драйф.

Делото против тях обаче не съумя да тръгне. Съдът установи нарушавания в обвинителния акт и го върна на прокуратурата.

Бриджит и синовете й чакат правораздаване. Но обективна присъда за тях – не съществува.

„ Едно семейство е разрушено по негова виновност. Каквато и болежка да има, тя в никакъв случай няма да бъде равна на нашата “, съобщи Брижит Пети.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР