Много любопитна реч изнесе бургазлията Живко Гурманов в съдебната зала

...
Много любопитна реч изнесе бургазлията Живко Гурманов в съдебната зала
Коментари Харесай

Бургаски измамник изнесе любопитна реч в съда и накара магистратите да се скъсат от смях

Много любопитна тирада изнесе бургазлията Живко Гурманов в правосъдната зала по време на съвещанието, на което беше прегледана молбата му за предварително освобождение от пандиза. Гурманов излежава две присъди от по 10 и 8 месеца за машинация и държане на опиати, оповестява " Флагман ".

„ В пандиза имах задоволително време да премисля метода си на живот. За мен фамилията е най-важното. Сменям тълпата, с цел да се опазя от опиатите. Ще пребивавам с приятелката си. Моля Ви да ме пуснете при нея, чака ме у дома със сопата “, разгласи колоритният Живко, който се яви на съвещанието, облечен в сив спортен екип и електрикови маратонки.

27-годишният бургазлия изясни още, че отказал да работи зад решетките, защото не се спогаждал с останалите пандизчии.

„ Наистина съумях да изтърпя доста малко време измежду контингента. Това е повода да спра работа, г-жо арбитър, просто не се разбирах с останалите от контингента “, уточни Живко. Той показа пред съда мнение от шеф, който е подготвен да го назначи, щом бъде освободен.

Прокуратурата и управлението на Бургаския затвор не оспориха молбата на младия мъж. Той е излежал по-голямата част от наказванията, като му остава още малко повече от месец. Живко е спазвал разпоредбите в пандиза и е давам награда неведнъж за положително държание, в това число и с „ домакински отпуск “.

Бургаският областен магистрат Катя Господинова разгласи, че Живко заслужава втори късмет и утвърди молбата му за предварително освобождение. Съдия Господинова му наложи 29 дни изпитателен период, само че го освободи от пробационни ограничения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР