Много критики от зрители отнесе новата водеща на предаването 100%

...
Много критики от зрители отнесе новата водеща на предаването 100%
Коментари Харесай

Ламбо дал летящ старт на мъжемелачката Надя Иванова 


Много рецензии от фенове отнесе новата водеща на предаването „ 100% будни ” по БНТ- Надя Иванова, позната от много време като Надя от „ Елит ”. Но въпреки да няма кой знае какъв брой почитатели измежду публиката на шоуто, актрисата от много време се радва на положително отношение от страна на авторитетни мъже. На първо място това е нейният преподавател по актьорско майторство в НАТФИЗ – самият Стефан Данаилов. Именно той преди време я вкарва в предаването „ Елит ”.

Според слуховете, Надя Иванова е била извънредно близка със Стефан Данаилов по времето, в което е била негова студентка. Това се случва преди повече от 20 години в НАТФИЗ. Ламбо наближава 60 години, а кандидат-актрисата идва в София от родния си Видин с огромни фантазии и никакви връзки. Тя обаче бързо се ориентира в ситуацията и съумява да влезе под кожата на авторитетния си преподавател. Злите езици даже настояват, че ги е свързвало нещо доста повече от другарство, въпреки че актрисата постоянно е отричала.

„ Никога не съм била негова държанка. Знам за тези нелепи клюки и те постоянно са ме смайвали. Уважавам го безпределно доста като преподавател ”, разяснява тя в едно от своите първи изявленията. Ламбо в свое изявление също споделя: „ Абе по какъв начин ще съм й ухажор?! Много бих желал, но към този момент няма по какъв начин! ”

Преди малкия екран Стефан Данаилов й отваря вратите към Народния спектакъл – сцена, на която Надя не се задържа дълго. Ламбо играе там основна роля в спектакъла „ Жените на Джейк ” от Нийл Саймън, режисьор е Андрей Аврамов. Партнират му седем актриси: Аня Пенчева, с която се знае, че е имал връзка преди години, Ани Пападопулу, Мария Сапунджиева, Бойка Велкова, 12-годишната по това време Калица Гевренова и тогавашната студентка Надежда Иванова. Тя твърди, че режисьорът е попитал Ламбо дали е добра, той дал отговор, че е от положителните му студентки, след което й е била препоръчана роля.

Според слуховете, Данаилов е свързал ученичката си и с режисьора Жоро Торнев, който я взима за водещата на извънредно новаторското за времето си начин на живот предаване „ Елит ”. Годината е 2002-а. Бързо се разнасят злословия, че режисьорът има връзка с водещата си. Това става много преди аферата му с Мира Добрева, за която се дами през 2007 година И тогава, както и в този момент, двете водещи работят под общ професионален покрив – в постройката на Българска национална телевизия. Техни сътрудници настояват, че дамите в никакъв случай не са изпадали в открити спорове и постоянно са се старали да поддържат положителния звук, когато се засичат по коридорите.

Някъде към връзката с Торнев се появява и различен мъж в живота на Надя – настоящият началник на Българска национална телевизия Емил Кошлуков. Твърди се, че той е първата огромна обич на слабичката брюнетка. Според слуховете, поради нея Кошлуков се е разделил с манекенката Боряна Шехтова, с която тогава въртял бурна обич. И тази връзка на Надя обаче не продължава изключително дълго.

След Емил в живота й влиза тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов, който по това време е известен, само че към момента не по този начин авторитетен, както е в този момент. Двамата са доста влюбени и всички към тях чакат женитба. Твърди се, че самата Надя се е надявала на годежен пръстен, само че Андрей на оня стадий от живота си избира да си остане ерген. Постепенно възприятията сред двамата охладняват и двойката се разделя. Арнаудов се отдава на разблуден живот, след което взема решение да се ожени за сръбкинята Даниела Янков, която обаче мъчно устоя усета му към безкрайните запои. Бракът не продължава дълго. След раздялата водещият – към този момент извънредно сполучлив и известен, се връща в прегръдките на остарялата си обич – Надя.

„ Сега аз съм друга и той е друг. Младостта има своите прелестни неща, както и младата обич. Естествено, има и своите негативи – експлоадирания, изразителност, екстремизъм. Зрялата обич е извънредно красива – по-мъдра, по-спокойна в случването си, по-щедра в търпението си ”, споделя по това време видинчанката. Въпреки тези красиви думи, зрялата обич с Андрей завършва по същия метод, както младата, а точно – с разлъка. Арнаудов изоставя видинчанката поради тогавашната моделка Бориса Тютюнджиева. С Надя обаче остават близки и не престават да работят дружно. Тя се труди зад кадър в съвсем всички излъчвания на някогашния й обичан, а относително неотдавна одобри и роля в продуцирания от него и съдружника му Иван Христов комедиен сериал „ Съни бийч ” по Би Ти Ви. Междувременно очилатият водещ улегна, сътвори семейство и дете с някогашната манекенка Емануела Толева.

Надя Иванова към този момент е 36-годишна, когато най-сетне среща мъж, с който вземат решение да основат семейство. Двамата си пасвали идеално – обичали домашния уют, избягвали шумните заведения, харесвало им да пътуват и считали да се оженят на остров Пукет. Тези фантазии обаче са унищожени с един удар през лятото на 2016-а. След отмора на родното море Надя и Йоло се прибирали в София с неговото порше. Още в колата той почнал да се оплаква от мощни болки в крайници, станало му неприятно и вдигнал температура. Веднага откакто пристигнали в столицата, отишли в болница. Диагнозата, която му сложили, била тромб. Предписали му медикаменти за разреждане на кръвта. По-късно младежът умира от белодробна емболия.

Малко след тази покруса Надя влиза в риалитито „ ВИП Брадър ” на Нова тв. Прави усещане, че е още по-слаба от нормално. Първоначално тя крие повода, само че след няколко седмици признава за тежката загуба, която я хвърлила в дълбока меланхолия и обезсърчение. В къщата на Големия брат тя още веднъж се среща с Жоро Торнев, само че на никого не прави усещане да прескачат искри сред тях. Държат се общително и другарски, само че не като някогашни любовници, а още по-малко – като хора, които към момента изпитват благосклонности един към различен. Явно, даже и да е имало усеща сред тях в предишното, те от дълго време са изстинали.

В продължение на няколко години след риалитито към името на Надя Иванова не се вдигаше никакъв звук, въпреки че тя влезе в два сериала на Би Ти Ви – „ Съни бийч ” и „ Скъпи наследници ”. През 2021-а обаче гръмна бомба, че е родила на 41 години, откакто преди време била замразила яйцеклетки. В избора на баща за детето си тя не е изневерила на одобрения си усет към авторитетни мъже. Баща на детето е сценаристът на Слави Трифонов Драгомир Петров, който съумя да стане и народен представител. Момченцето беше кръстено Георги. То е първо за тв водещата и трето за сценариста, който има две дъщери от предходна връзка.

Две години след раждането Надя се върна в малкия екран, в която стана известна през 2002-а. Тя бе поканена за водеща на „ 100% будни ”, откакто създателката на шоуто – Мария Андонова, го напусна, с цел да гради кариера в региона на човешките запаси. Любопитен факт е, че е назначена от мъж, с които преди години е въртяла обич – Емил Кошлуков. Явно брюнетката няма проблеми да работи с мъже, с които е била близка в предишното, не е и от дамите, които скапват връзките с някогашните си гаджета. Напротив – знае по какъв начин да трансформира персоналните връзки в сполучливи служебни задължения.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР