Много жени не могат да стигнат до оргазъм - пробват

...
Много жени не могат да стигнат до оргазъм - пробват
Коментари Харесай

Изповед: 23-години правих секс без да получа оргазъм, но ...

Много дами не могат да стигнат до оргазъм - пробват разнообразни пози, пробват с мастурбация и вибратори, само че просто не съумяват, написа zajenata.bg. Такъв проблем е имала и 42-годишната жена, която желае да остане анонимна, само че и да реши най-голямата женска илюзия, обвързвана със секса. Това е нейната изповед:

" Невинността си изгубих на 19 години с тогавашното момче, с което бях и останах доста разочарована. С предпочитание да проучвам, спах с още няколко момчета, само че в никакъв случай не изпитах оргазъм. За страдание, това продължи и през 20-те и продължи и през 30- те години.

Нито един полов опит не ми донесе нищо отлично, несъмнено, нито оргазъм. Тогава взех решение да не дремя с никой, до момента в който не се омъжа и по този начин беше - омъжих се на 36 години и се надявах, че сексът в брака ще бъде нещо напълно друго и по-добре.

Докато правехме секс, брачният партньор ми беше толерантен и твърдоглав да разкрие какво ми пасва и по какъв начин да ми докара оргазъм, само че не съумя. Така минаха няколко години в полов мрак и взех решение, че е време нещо да трансформира.

Посетих гинеколога ми и му описах моя проблем, а по-късно по негова рекомендация ми взеха кръв. В последна сметка излезе, че става дума за прекомерно ниско равнище на тестостерон и че заради това тялото ми не е в положение да преживее оргазъм. Гинекологът ми разкри, че това е доста постоянно срещан проблем при дамите, само че рядко се открива, тъй като те не му придават задоволително огромно значение. Той ми предложи хормонална терапия и гледане на порно филми и послушах. Само за 1 година усетих леко усъвършенстване, само че към момента не изпитах оргазъм.

След 2 години, почтено казано не знам по какъв начин се случи, само че със брачна половинка си правехме секс цели 45 минути, което се случваше рядко. Тогава най-сетне открих върха на удоволствието - на 42 години. Това е като някой да ви изяснява какъв е усетът на шоколада. Но до момента в който не опитате нямате никаква визия. Радвам се, че след 23 години секс, най-сетне усетих какво значи оргазъм. "

Тази жена предлага на всички останали в света, които не могат да реализират оргазъм да си ревизират равнищата на тестостерон, тъй като оргазмът е възприятие, което би трябвало да преживеете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР