Много жени искат да останат красиви, слаби и млади. Можете

...
Много жени искат да останат красиви, слаби и млади. Можете
Коментари Харесай

За дамите над 40 години: Тези простички напитки ще ви подмладят – лесни и евтини за приготвяне

Много дами желаят да останат красиви, слаби и млади. Можете да запазите младостта си съгласно това какви храни приемате. Ако включите в диетата си верните питиета, тогава в постигането на стремежи резултат няма да има усложнения.
Чай от листа от малина
Чаят е изработен от малинови листа, а не от малиново сладко. Това е значимо изясняване, което ще помогне на дамата да се подмлади. Тази напитка има неповторим усет. И второ, чаят от малинови листа няма да повлияе на тежестта, тъй като от него не се пълнее. Може да се употребява за гинекологични и урологични проблеми.

Съставът на листата от малина, които могат да се употребяват при приготвянето на чая, е магнезий, калий и желязо. Благодарение на тях можете да успокоите болките в краката, да укрепите мускулната тъкан на репродуктивните органи, да се отървете от гаденето и „ горещите талази “. Поради високото наличие на танини, се понижават и възпалителните процеси. И най-важното: тази напитка подтиква производството на естроген.
Рецепта: Една чаена лъжичка листа от малини се залива с чаша вода, оставя се да заври. Трябва да се вари в границите на 15-20 минути. След това течността би трябвало да се филтрира през решето. Сервирайте напитка с мед или чифт сушени плодове.

Топла вода с лимон
Водата по принцип е доста здравословна напитка. И в случай че заран я пиете топла, и даже с лимон, тя ще бъде извънредно потребна за дамите. Чаша от тази напитка ще бъде от изгода за всяка възраст. Особено след 40 години. Факт е, че на тази възраст метаболизмът се забавя, тъй че водата с лимон ще бъде отличен асистент в отключването на метаболизма. В допълнение се увеличение производството на лептин, хормона на задоволеност.
Въпреки това тази напитка има някои противопоказания. Например не си коства да се пие при проблеми със стомашно-чревния тракт.

Златно мляко
Тази напитка се назовава суперхрана. „ Златното “ мляко има извънредно хубав нюанс заради прибавянето на оцветител – фалшификация, наречена куркума. Но цветът не е най-важното нещо в тази напитка. Важно е млякото от куркума, което има редица позитивни свойства. По-специално, то възстановява хормоните, облекчава неврозата и тъжното въодушевление, както и стабилизира съня. Между другото, по-добре е да го пиете вечер, с цел да се успокоите и да подредите мислите си.
За да приготвите „ златното “ мляко, би трябвало да смесите 200 мл топло мляко с чаена лъжичка куркума, разбъркайте добре, след което можете да се насладите на вкусната напитка.
Инфо: zdrave.to

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР