Много жени искат да имат дълга коса и понякога не

...
Много жени искат да имат дълга коса и понякога не
Коментари Харесай

Прическата на Лейди Ди отново е на мода СЪВЕТИ

Много дами желаят да имат дълга коса и от време на време не се подстригват с месеци, с цел да може по-късно да си вършат най-различни прически с плитки, къдрици, фибички и какво ли още не. Но има и много, които избират да имат по-къси кичури и не поставят кой знае какъв брой грижи за тях.

След стила мълет, който се завърна, само че не подхожда на всяка една от нас, късият фасул е идеалното решение за смяна. Вдъхновение за него ни дава не какъв да е, а починалата принцеса Даяна, написа " Тялото ".

Стилисти разкриват пред английския Glamour, че най-подходящата прическа за пролетта е късият фасул на майката на Уилям и Хари, която бе емблематична за нея. И въпреки да не сме в 80-те, има какво да вземем от нейния жанр.

Експериментирайте с дължината и пластовете

Това изяснява Райън Трайгстад, който се грижи за косите на доста звезди в Ню Йорк. Говорейки за прическата на принцеса Даяна, той разяснява, че тя към момента е съвременна, само че при някои дами може да се трансформират малко пластовете и дължината на кичурите, с цел да им отива повече.

„ Всичко се свежда до метода, по който я оформяте... Повечето от нейните дължини биха изглеждали ужасно на всеки, само че в случай че чертите на лицето ви са за пикси, изберете по-къса дължина. Ако формата на лицето ви е по-нежна, по-дългият фасул е по-подходящ “, споделя още той пред Purewow.

Коафьорът е безапелационен, че прическа като тази на принцеса Даяна, не трябва да се стилизира по никакъв метод. Просто косата се измива, суши и най-вече да я минете с гребен от горната страна. Това е изцяло задоволително. Ето за какво е идеална за тези, които обичат лесната поддръжка.

Добавете малко размер

Все отново, в множеството случаи някогашната брачна половинка на принц Чарлз не е употребила издухване с четка или пък преса, с цел да оформи своя пай фасул. Просто естествената ѝ коса е леко чуплива. Но в случай че вашата е по-тънка, може да извиете леко краищата ѝ встрани или да ѝ добавите лек размер в корените, само че не прекалявайте.

Носете фотография в салона
Прическата на принцеса Даяна е разпознаваема и всеки коафьор може да ви я направи. Но въпреки всичко има интервали, в които тя е била с по-къса или малко по-дълга коса. Ето за какво, в случай че желаете нещо съответно, отидете с нейна фотография в салона, изяснява Трайгстад и дава образец с нейната коса на корицата на Harper’s Bazaar през 1991 година

Иначе в наши дни с сходни прически видяхме Кая Гербер, Ема Корин, Елизабет Дебики и Кристен Стюарт, които също може да копирате за новата си визия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР