Много изгодно е да купите тригодишен автомобил вместо нов. Най-често

...
Много изгодно е да купите тригодишен автомобил вместо нов. Най-често
Коментари Харесай

Няколко съвета за спестяване на пари при закупуване на употребявана кола

Много преференциално е да купите тригодишен автомобил вместо нов. Най-често тези коли към този момент не са лизингови, само че по-важното е, че доста от тези коли ще се продават за 40% от първичната цена.

При коли, които са на седем до девет годишна възраст, може да има обилни отстъпки, защото кривата на обезценка е съвсем изравнена.

Mercedes-Benz E-Klasse от 2014 година се продава за по-мабко от 1/3 от цената като нов. Това важи и за останалите сходни коли от така наречен премиум марки.

Експертите от Nerdwallet споделят, че когато става въпрос за гаранции за използвани коли, те са мощно припоръчителни. Това значи, че колата е прегледана и неизправните възли и елементи са поправени или заменени с нови.

Бъдете подготвени да пътувате, с цел да намерите колата си. Не търсете единствено в най-близките автокъщи.

Превозните средства вгарани у нас от по-южни райони на Западна Европа са по-запазени, като това не важи за южните елементи на Италия.

Потърсете коли, които не са главно ремонтирани. Те нормално се продават за по-малко пари, а в доста случаи истинските елементи са по-надеждни макар че са амортизирани.

Винаги гледайте историята на транспортното средство. Ако тя демонстрира, че това е автомобил чартърен и такси, то вероятността от мощна обезценка е огромна.

Ако въпреки всичко желаете подобен автомобил, то доста по-изгодно е да го вземете непосредствено от компанията за коли чартърен или от таксиметровата компания. Най-вероятно ще го намерите по-евтино.

Най-голямата база данни с разгласи за използвани коли у нас се намира на уеб страницата mobile.bg. Там можете да добиете най-точна визия за пазара на коли в България и да изберете най-подходящата кола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР