Много исках да имаме честен човек за щеф щаба на

...
Много исках да имаме честен човек за щеф щаба на
Коментари Харесай

Кирил Петков е готов да отиде на полиграф с Калин Стоянов

Много желаех да имаме почтен човек за щеф щаба на изборите. Г-н Стоянов има единствено двама шефове. Единият се споделя господин Борисов, а другият господин Пеевски. Готов съм да отида на полиграф с. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ след чуването в Народното събрание на вътрешния министър в оставка за активността на Мартин Божанов - Нотариуса.

По-рано разкри пред публицисти в Народното събрание, че е изискал от него съответен негов заместител да дава отговор за организацията на изборите - Кирил Ценкин. 

" Свидетели сме на започването на една от най-мръсните акции, които България е имала. Реално бухалките се извадиха още веднъж. През вчерашния ден - арести на висши длъжностни лица в " Митници ", без изясненост какво се случва, по какъв начин се случва, никой не излиза да каже нищо. Днес изчезва основният секретар на Министерство на вътрешните работи, никой не знае къде е. Бил си подал оставката. излъга вътре, че в първия миг не знаел какво се случва с основния секретар, а информацията, която имаме, е, че през вчерашния ден са претърсвали неговия офис. Едновременно с това този министър излъга за няколко неща по време на чуването ", уточни Петков. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР