Много интересно защо имената на хората, изпълняващи тази музика, която

...
Много интересно защо имената на хората, изпълняващи тази музика, която
Коментари Харесай

Стефан Илчев бесен на Ицо Хазарта: Това за мен е много евтино и много пошло!

" Много забавно за какво имената на хората, изпълняващи тази музика, която докарвала до самоубийство, са по всички предизборни концерти! " Така разяснява изявлението на Ицо Хазарта по адрес на новата БГ сцена артистът Стефан Илчев. Припомняме, че преди няколко дни рапърът народен представител разгласи обществено, че " новата българска сцена може да докара хората до самоубийство ".

" Самата дума " сцена " е доста остаряла и би трябвало да се размени с поп музика. Не знам за какво би трябвало да се разделяме на нова и остаряла сцена. Популярната музика е едно и оттова нататък има разнообразни представители в другите стилове ", уверен е изпълнителят на " Любовта ".

Дуетната половинка на Тони Димитрова в парчето " Близкият " е на мнение, че " е извънредно погрешен ход от страна на Ицо Хазарта да образува пропаст сред другите генерации в българската поп музика ".

" Това за мен е доста на ниска цена и доста просташко - да се поставят всички реализатори под един знаменател. За всеки има място под слънцето и за всеки вид музика ", акцентира Илчев.

За него изявлението на Хазарта е " пресилено ".

" Ако се изрича за качеството на тази музика като народен представител, е едно, само че като музикант и самият той е част от нея. При това не от през днешния ден и през вчерашния ден, а от едно 10-15 години ", посочи артистът от Бургас.

" Много е неприятно да мислиш за себе си по този метод ", добави Илчев. И предлага на своя сътрудник от рапа като политик и музикант да дава образец, тъй като " музиката преди всичко би трябвало да възпитава, а чак по-късно - да забавлява ".

Според емблематичния представител на етнопопа Костадин Георгиев - Коцето Калки " Ицо Хазарта е нож с две остриета ".

" Той няма общо с същинската реалност ", счита музикантът, оповестява " България Днес ".

" Да, от една страна, в действителност има песни, които могат да докарат до самоубийство, те са във всички жанрове, освен в България, само че и на всички места. Но това, в което Ицо Хазарта не е задоволително наясно заради виртуалния свят, в който живее, е че българската поп и рок музика, която той не съставлява, от доста години е сложена в изискванията, в които е подложен и българският народ ", споделя изпълнителят на " Векът на любовта ".

Певецът с белите одежди добавя, че " упоритото отвращение на Ицо Хазарта да толерира българската музика също е необяснимо ".

" Много страни по света си имат политика на протекционизъм в това отношение. Не можем да си разбираем нежеланието и на политиците, и на част от музикалните редактори да толерират българската музика, в случай че има доста качествена такава, която за жал, остава незнайна ", възмущава се Коцето Калки.

Голяма част от останалите реализатори, представители на по-младата сцена у нас, изрично отхвърлиха да разясняват думите на Ицо Хазарта, най-вероятно с цел да не си навлекат гнева му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР