Много интересна и чудесна новина беше публикувана в британския вестник

...
Много интересна и чудесна новина беше публикувана в британския вестник
Коментари Харесай

Джордж и Амал Клуни ще бъдат кръстници на детето на принц Хари и Меган Маркъл?

Много забавна и чудесна вест беше оповестена в английския вестник "Мирър ", а точно, че първородното бебе на принц Хари и брачната половинка му Меган може би ще има световноизвестни кръстници .

Според изданието, холивудският артист Джордж Клуни и брачната половинка му - адвокатката и бранител на човешките права Амал , към този момент са поканени от бъдещите родители за кръстници на бебето им.

Изданието отбелязва, че кралската двойка поддържа чудесни другарски връзки със семейство Клуни . А в случай че изказванието се окаже правилно, то бъдещето кралско бебе ще има прелестен кръстник в лицето на Клуни.

Припомняме, че първата рожба на херцозите на Съсекс се чака да се роди напролет.

Същевременно Бен Бреслин , братовчед на Джордж Клуни , съобщи пред английските медии, че от холивудския артист ще стане кръстник за образец:

" Джордж е превъзходен във всяко отношение. Той е добър човек и от него ще стане един доста добър кръстник ", разяснява Бреслин. Той похвали и Амал , която със своята почтеност и ангажираност, също може да бъде посочена за образец.

 кръстници

Изданието напомня, че Амал и Меган били приятелки и около тях се сближили принц Хари и Джордж Клуни .

 кръстници

Херцозите на Съсекс посетиха семейство Клуни в имението им край езерото Комо в Италия откакто кралската двойка се венча през месец май тази година. Кралските особи тогава се срещнаха и с 1-годишните близначета на Амал и Джордж - Ела и Александър .

 кръстници

Хари и Меган са и измежду звездите, поканени на вечеря в лондонския дом на семейство Клуни идващия месец, като измежду гостите ще бъдат също някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама и неговата брачна половинка Мишел .

 кръстници
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР