Много хора вярват, че сънищата не са просто образи, произведени

...
Много хора вярват, че сънищата не са просто образи, произведени
Коментари Харесай

Топ класация на най-често срещаните сънища: Ако сънувате тези неща, трябва да знаете какво означават

Много хора имат вяра, че сънищата не са просто облици, създадени от личната ни душeвност, а по-скоро мост, който свързва подсъзнанието със съзнанието. В взаимозависимост от личното ни богатство, равнище на стрес, отмалялост и даже какво сме яли за вечеря, подсъзнанието ни сервира разнообразни тематики, които възпроизвеждаме под една или друга форма по време на сън.
Какво значат обаче някои от най-често повтарящите се подиуми, за които хората споделят и мотив ли са те за паника?
Падане

Ако падате насън, евентуално изпитвате някакво безпокойствие в действителния живот заради загуба на надзор. Или сте минали през някои огромни промени, които ви карат да се чувствате безпомощни. Но това може да бъде и за положително – демонстрира вашия свободен дух и липса на какъвто и да е боязън.
Преследване
Сънищата с гонене са измежду най-неприятните.
В взаимозависимост от кого бягате, сходни сънища могат да значат няколко неща: бягате от някои проблеми; преследвани сте от страхове и стремежи, както и пристрастеност. Опитайте се да запомните от кого или от какво бягате, и смисъла на съня ще се разкрие.

Голи на обществено място
Да си гол на обществено място не е нещо, което никой би желал в действителния живот, само че това е измежду най-често срещаните сънища, които хората имат.
Темата е тясно обвързвана с това да не можете да изразите себе си и да се страхувате, че хората ще схванат за всички тези недостатъци, които имате. Ако видите някого, който познавате в сходна обстановка – това значи, че се притеснявате да не го изложите по някакъв метод.
Изпит/ тест
Изпитите и тестванията са измежду тези стресови обстановки, които не престават да ви преследват даже в сънищата. Това може да значи, че се страхувате от неуспех, а в случай че в съня си сте неопитен за изпита, може да значи, че не сте готови за провокациите и компликациите на действителния живот.

Летене
Летенето насън може да значи разнообразни неща, според от вашите страсти. През множеството време това са сънища, свързани с вълнуващо прекарване, което в никакъв случай не можете да имате в действителния живот.
Такива сънища нормално значат независимост и самостоятелност, които усещаме, само че те също могат да бъдат и знак, че се пробвате да избягате от нещо в живота си.
Падане на зъбите
Сънищата със загуба на зъби имат разнообразни смисли. Това може да е знак, че сте безсилни в всекидневието си, само че и значи загуба на доверие, а в някои случаи може да демонстрира развалена връзка.

Вода
Да сънувате огромен водоизточник не е нито положително, нито неприятно. Водата съставлява вашето прочувствено положение, тъй че според от това, което виждате, можете да вършиме заключения за личното си благоденствие.
Бистрата вода символизира успокоение, до момента в който бурна или мътна вода демонстрира, че се давим в страстите си и нямаме надзор над тях.
Изневяра
Ако сънувате, че вашият сътрудник е погрешен към вас, това е сигурен знак, че не сте сигурни в връзките си. Вашите подозрения се трансформират в сюжети за съня, подхранвани от неналичието на доверие и неприятна връзка.

Ако имате такива сънища, време е да разгледате по-отблизо връзките си и да видите дали искрата към момента е там.
Нова стая
Ако инцидентно откриете някоя нова, неизползвана стая, това е добре, тъй като сте осъзнали нещо или сте се доближили до разбирането на нещо доста значимо за себе си. Бялата стая е като чист бял лист, което демонстрира, че сте подготвени да започнете отначало или най-малко да опитате някои нови неща.
Инфо: Блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР