Много хора страдат от навика да съхраняват стари неща, но

...
Много хора страдат от навика да съхраняват стари неща, но
Коментари Харесай

Баба Ванга приживе разкри 5 неща, които привличат кавги и болести! Ето какво е казала „нещастия и мор ще дойдат в къщата, където лежат…

Много хора страдат от навика да съхраняват остарели неща, само че огромната баба Ванга приживе разкри 5те неща, които притеглят беднотия и заболявания и които е по-добре да се изхвърлят и в никакъв случай да не се носят в къщата.
Ясно е, че от време на време е мъчно да се разделим със спомени и доста от тях към момента биха могли да служат, само че съгласно баба Ванга това е главният източник на отрицателна сила, който носи неприятности и проблеми. Но както сподели тя, би трябвало да се отървете от тях вярно, с цел да не навредите на себе си и на околните си.

Ето цялостен лист с неща, които не трябва да са вкъщи.

Неща, които принадлежат на починали хора

Това са може би най-опасните обекти, заредени с мъртва сила.

Ванга вярваше, че някои се пробват да ги дадат на други хора, само че най-добре е да ги изгорят или изхвърлят. И макар че баба Ванга беше срещу търсенето на благосъстоянието, само че тя поучава да запазите бижута или нещо антикварно като спомен. Останалото е за изхвърляне, в противоположен случай идването на позитивна сила ще престане и ще се отвори връзка с другия свят, който като черна дупка ще черпи жизнеността на къщата.

Счупен часовник

Според гадателката прекъсването на времето пресича бъдещето. Следователно, в случай че строшен часовник не може да бъде поправен, той не принадлежи на къщата, даже в случай че е безценен.

Стари и тъмни облекла

Черни, сиви и износени остарели облекла символизират гибелта.  Това означава да оставите неща вкъщи, които безмилостно ще се хранят с вашата сила. Обикновено човек става латентен, бледен, апетитът му изчезва и силата му го напуща. По-късно ще бъде доста мъчно да се възвърне. Вместо тези неща е по-добре да купувате нови, колкото по-ярки и положителни ще бъдат облеклата, толкоз по-добре ще се подхранва вашата вътрешна същина.

Счупени или напукани съдове

Според баба Ванга всяка деформирана вещ предвещава обедняването и финансовото приключване: „ по-късно всяка драскотина и всяка цепнатина ще се появят на линията на ориста, даже и най-силният в света не може да ги поправи “. Следователно оставянето в къщата на чинии, чаши и всевъзможни съдове с пукнатини е е зле за вас, „ нещастията и мор ще дойдат в къщата, където лежат частите с пукнатини “.

Счупено или напукано огледало

Баба Ванга доста деликатно се отнасяше към огледалата, като ги смяташе за портали към света за онези, които идваха при нея. Счупеното огледало отваря смъртната сила в къщата, води до кавги, болести и най-важното – може да съобщи тази отрицателна сила на бъдещите генерации.
Според националната мъдрост, на Велики четвъртък би трябвало да се отървете от всичко остаряло, с цел да почистите дома си от отрицателна сила.

Въпреки че баба Ванга живееше по елементарен метод, тя в никакъв случай не държеше остарели неща в къщата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР