Много хора смятат, че връзките между двама влюбени са радост,

...
Много хора смятат, че връзките между двама влюбени са радост,
Коментари Харесай

Горчивата истина за дългите връзки, които си струват

Много хора считат, че връзките сред двама влюбени са наслада, която напълно естествено се трансформира в благополучие. Но какво се случва в реалност?
Връзките, които стартират с влюбване. За тях се композират песни, пишат се стихове, основават се творби на изкуството. Но действителността е малко по-различна.
Много хора считат, че връзките са наслада, която се трансформира в благополучие. Уви, действителността е малко по-различна...

Пол Шерил, един от актуалните създатели,формулира цялостен лист от сложни за преглъщане истини за действителните взаимоотношения в една двойка.

 жена, мъж

Вашият сътрудник не постоянно ще ви се възхищава

Жаждата ви за сътрудник няма да е непрекъсната. От време на време ще се дразните на индивида до себе си. Понякога ще скучаете дружно. И даже да има километри сред вас, не всеки път ще си липсвате доста. Понякога някой, който срещнете по пътя на живота, ще ви наподобява по-добър от определения от вас. Понякога самотата ще ви превзема. Ще разберете, че вашият сътрудник е доста друг от вас. И няма да е елементарно да се примирите с това. Вашите усеща ще избледняват, след това ще се разпалват. Сексуалният живот евентуално няма да бъде слънчев. Сексуалното предпочитание в една връзка надалеч няма да е непрекъснато. Периодично ще осъзнавате личната си прелест. С непривлекателността е същата история. В даден миг може да не изпитвате нищо към колегата си. Понякога ще почувствате специфична връзка един с различен, в различен миг ще почувствате безкрайна пропаст сред вас.

Във вашия съюз ще има както наслаждение, по този начин и същинска неистова битка

Вашата обич може да е цялостна със боязън. И не постоянно ще можете да различите този боязън зад личното си неспокойствие или равнодушие към брачна половинка. Колкото по-сериозна е привързаността, толкоз по-силно изразен боязън не е изключен. Колкото по-дълбоко е това възприятие, толкоз повече ще чувствате риска – риска от загуба на сътрудник. Понякога ще имате мисли като: „ Трябва да се разделим. Трябва да опитам връзка с някой различен. " Сигурно на всеки се случва. Само мисли. Те нормално са артикул на страховете. И въобще не е нужно да ги следвате.

 мъж, жена

Истинските взаимоотношения не са замръзнали във времето

Вие, като всеки човек, сте обект на подозрения и изпитвате разнообразни усеща. Но това не значи, че е належащо да следвате всички вибрации на " махалото ". Ще се изненадате какъв брой мъчно е от време на време да намерите общ език с половинката си. Ще бъде изкушаващо да сравните вашия съюз с това, което се случва с другите. Но множеството хора съзнателно показват най-хубавото от себе си, а не парадират с проблемите на персоналния си живот. Ако на фотография на ваш другар в обществената мрежа той държи суперкрасавица в ръцете си, която го гледа с боготворене, това не значи, че в връзките им няма скрити „ подводни камъни “.

Дългосрочните връзки не са без спорове. Понякога ще ви се коства, че сте по-справедливи и по-разбиращи, по-съвършени от половинката си. Възможно е от време на време да попаднете в обстановка на взаимни обиди и нападки. Вашият сътрудник някой ден ще ви нарани и вие също ще го нараните. Възможно е по нехайство да подкопаете взаимното си доверие, колкото и да сте уверени в противното.

Дори и доста да се стараете, предишното ще проникне във връзката ви – като детски обиди и болежка от други връзки, които от дълго време са завършили, неизживени усеща от изменничество на близки и така нататък И неумишлено ще проектирате всичко това един върху различен.

Бракът си е просто брак и самичък по себе си не взема решение проблемите. Ще би трябвало да продължите да се движите, да се развивате, да растете. Когато бебетата се появят, през първите години по-късно доста от вашите потребности няма да бъдат задоволени толкоз цялостно, колкото биха могли да бъдат. Децата сигурно ще повлияят на метода ви на живот и на всекидневието. Трябва да пожертвате нещо. Животът с дребни деца не е лесна задача, само че когато пораснат, ще стане малко по-лесно. Ще би трябвало да почакате.

 семейство

Понякога ще се чувствате по този начин, като че ли мощно ви подценяват и вас, и приноса ви към нещо. Помислете за прекосяването през тези мисли като част от придвижването ви към нравствен напредък. Трябва в действителност да пораснете и да станете по-сериозни. В някои случаи ще би трябвало да оставите гордостта някъде и първо да измислите опрощение. Някой ден е допустимо да изберете не почивка, а инвестиция в основаването на постоянна финансова основа за фамилията.

А романтиката?

Не при всички двойки тя отминава през годините. Но би трябвало да се поддържа. Няколко дни ще чувствате възмущение. Връзката ви обаче ще стане по-силна единствено при изискване на освобождение от минали недоволства, съпроводено от вътрешно излекуване.

 мъж, жена

Ще би трябвало да видите по какъв начин остарявате дружно

Ще би трябвало да станете очевидци на този развой. Отпуснати мускули, гънки, бръчки... Те могат да бъдат причина за отчаяние. Но те също могат да провокират и наслада, в случай че видите в тях своите заслуги в това, че сте дружно толкоз доста години. Можете да се радвате на това, да се гордеете и да празнувате!

 мъж, жена

След като прочетат този текст, мнозина ще си помислят: „ Защо е всичко това? Няма ли да е по-добре да си остана сам/а? " Всъщност това в действителност е по-малко рисково, по-сигурно е. Но връзка, в която има същинска фамилиарност, е привилегия, макар всички компликации.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР