Много хора се питат: В какво инвестирам, какво мога да

...
Много хора се питат: В какво инвестирам, какво мога да
Коментари Харесай

5 неща, в които можете да инвестирате без пари

Много хора се питат: В какво влагам, какво мога да направя, с цел да подобря живота си, в случай че нямам задоволително или съвсем никакви пари?

И действителността е, колкото и необикновено да звучи, е, че има неща, в които можем да влагаме и в действителност да създадем добра възвръщаемост даже и с на процедура нула лв. разноски.

Инвестирането не е нищо повече от влагането на някакви запаси, фокусирането им върху приемането на позитивен резултат, който е по-добър от това, което инвестирате. Тоест да вложа в нещо хиляда лв., с цел да получа нещо, което коства повече от хиляда лв..

Въпреки това, не всички вложения са пари и тук можем да използваме механизми, които могат да ни донесат доста финансово обилие и парични резултати, даже в случай че не влагаме безусловно пари като капиталов капитал, а влагаме други човешки запаси, било то персонални или на други хора, с цел да вършат пари без пари.
 Снимка 495914
Източник:

Инвестиция № 1: Образование

Няма се поради да учите в безценен лицей, което ще ви коства пари във връзка с образование и другите, студентски разноски.

А за обучение, което можете да получите гратис посредством локалната библиотека, която може да ви заеме книга, или от интернет, където можете да гледате видеоклипове в YouTube или да четете публикации в блогове, можете даже да изтеглите научни изявления.

Днес имаме достъп до толкоз необикновено количество информация, че казусът не е толкоз в приемането на достъп до тази информация, а по-скоро в филтрирането й, класифицирането й, структурирането и извличането на максимума от нея.

Но, като сме добре проведени и малко самоуки, на процедура можем да придобием безкрайно количество познания, изключително такива, насочени както към финансовото благоденствие, по този начин и към ръководството на парите, по какъв начин да управляваме всеки приход, който получаваш, всяка стотинка, по какъв начин управляваме разноските си и доста други сходни неща....

А също и характерни действия, свързани с промишлеността, в която работите, това, което учите, или бизнеса, който развивате, или нещо друго, което е директно обвързвано със самото генериране на обилие.

Когато се срещаме с други хора, разбираме по какъв начин работи техният бизнес, можем да го създадем през Интернет, да се образоваме непосредствено, да разберем тези бизнес модели и да използван в нашата работа всевъзможни инициативи или планове, тактики, които в действителност ни разрешават да получим доста повече облага.

Образованието е може би едно от най-доходоносните неща, които могат да съществуват, без да е нужен огромен капитал.

А практическото обучение, което можем да получим гратис, било много доходна инвестиция, която бихме могли да създадем с повече предпочитание и воля.
 Снимка 267384
Източник:

Инвестиция № 2: Изграждане на стратегически контакти

Може би едно от най-ценните неща, които можете да спечелите по пътя към триумфа, е да достигнете до основни хора.

За да съумеете в нещо, несъмнено няма да го постигнете сами, имате потребност от други хора, с които да си сътрудничите:ваши сътрудници, клиенти, снабдители, другари, познати или каквото и други се сетите. Отношенията с такива потребни хора основават стратегически контакти.

На процедура мога да адресирам SMS или да се обадя на трима, четирима или петима души и всички те ме отхвърлят, само че в случай че го направя със 100 или души, в последна сметка някой желае да чуе какво имам да кажа, желае да ми сътрудничи, да чуе предложенията ми, да откри плановете и начинанията ми за забавни. И най-после ще можете да намерите хора, с които е в действителност скъпо да се работи и с които напъните в действителност се трансформират в нещо доста огромно.

И това е може би една от най-големите полезности на влиятелните университети, които посещават богатите и амбициозните, не толкоз поради приемането на публично обучение или тапия, а, поради многото потребни хора, с който изграждате контакти.
 Богатите не вършат по този начин: 6 аргументи да не можете да пестите пари
Богатите не вършат по този начин: 6 аргументи да не можете да пестите пари

Защо някои хора съумяват да завоюват и да натрупат благосъстояние, до момента в който други не?

Инвестиция № 3: Опит

Много е значимо да имаш опит освен в автобиографията, в която написа, че си работил три, четири, пет години в някаква компания, само че и в уменията, което се придобива посредством практиката.

Например, да желае да бъда добър продавач, да имам същински опит в продажбите и да стана някой, който знае по какъв начин да продава, който знае по какъв начин да се оправя с сложни клиенти, който знае по какъв начин да се отнася към хора. Или да умея на практика да се оправям с отрицателни обстановки и вероятности, от които се опасяват множеството хора.

Много неща се получават единствено посредством на практика опит, само че за такива придобиването на такива качества и умения си коства да положите старания, които не костват пари, а предпочитание, воля и пожертване на част от свободното време.

Конкретните стъпки и подходи са според от сферата, в която работите, а освен това постоянно можете да намерите и научите в Интернет при положително предпочитание.

И ще осъзнаете, че постоянно, в случай че съумеете да съчетаете тези неща, които могат да ви даде практическа финансова възвръщаемост, с в действителност скъпи неща и в действителност значими моменти, това ще ви донесе задоволство от това което вършите.
 Снимка 495539
Източник:

Инвестиция № 4: Здраво тяло

Какво се има поради под крепко тяло? Това, което постоянно чуваме, е, че мозъкът е най-важният актив и това е доста правилно, само че мозъкът е едно, а мозъкът е друго.

Мозъкът е част от нашето тяло, мозъкът работи дружно с всички други органи. А тялото ни, в случай че е в неприятно физическо положение, на биохимично равнище, в случай че не се храним добре, в случай че не упражняваме, няма да бъдете в въодушевление, няма да има мотивация, ще има мързел. Ще ни е мъчно да се концентрираме и всичко това би обяснило, за какво мозъкът ни в последно време не работи добре.

Следователно, в случай че мозъкът ни не работи добре, ние няма да вземаме ясни решения, няма да бъдем безапелационни за това, което желаеме, няма да разберем ясно задачите си, няма да упорстваме да ги реализираме, да бъдем продуктивни, да търсим нови способи за решение на проблемите, които пораждат.

Всичко това е потвърдено с разнообразни научни проучвания. Така че, в случай че стартираме с елементарни неща като в действителност да влагаме в грижа за себе си и да обърнем малко повече внимание на тялото си, това явно ще ми даде страхотни резултати, даже измерими в пари.
 Снимка 551548
Източник:

Инвестиция № 5: Здрав и богат разум

Разбира се, мозъкът е най-важният актив от всички, с които разполагаме.

Умът обаче е този, който в последна сметка дефинира дали тялото е крепко или не, който взема решение да движи тялото и да насочва напъните ни в избрана тенденция за реализира на избрани от нас цели. Здравият разум, здравия дух, свободен от отрицателни вести, от скептицизма, изключително в наши дни, от страха, от мислене, учредено на неща, които не ни носят нищо позитивно, не ни оказват помощ да напредваме, а опонират на всички това е в действителност нещо, в което си заслужава да влагаме...

Но тогава какво се има поради в това да влагаме в мозъка си?

Означава да отделите време да преструктурирате малко рутината в мисленето си, тъй че тези източници на негативност да бъдат филтрирани, следени. Да бъдат също по този начин ловко следени разсейването и неналичието на централизация, да насочваме в вярна посока мисловния развой, да го щадим от безплодни и затормозявайки го натоварвания.

Ако телефонът ви звъни през целия ден, няма да можете да се концентрирайте, даже няма да имате час или два дневно, с цел да се посветите на пускане на личен бизнес, на нов план. Вместо това правете нещо, което ви носи повече познание и опит, научите се да създавате нови източници на приходи, разберете по какъв начин работят другите типове действия и по какъв начин да генерирате пари за други типове вложения и така нататък

Отделете малко време за себе си, с цел да можете да изключите връзката със обществени мрежи, телефон, компютър, телевизия, други хора и да посветите това скъпо време за размисъл и съзерцаване.

Посоченото нагоре са значими съставни елементи на сполучливия, включително във финансов аспект, живот. Неговото създаване можем да стартираме даже от нулата, знаейки, че постоянно има доста да се учи, и дори да бъдем специалисти в някоя област, постоянно ще има нови неща, които да овладеем и използваме в полза на нашето развиване.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР