Много хора са интроверти и срамежливи по характер, заради което

...
Много хора са интроверти и срамежливи по характер, заради което
Коментари Харесай

Петте зодии, които обикновено крият емоциите си

Много хора са интроверти и срамежливи по темперамент, поради което нормално крият страстите си. Те добре познават вътрешната битка да се разкрият пред някого, даже пред най-близките си родственици и другари. Това може да е, както от боязън да не бъдат засегнат, по този начин и от терзание по какъв начин мнението им ще бъде признато от близките.

Както знаем, астрологията споделя доста за чертите на хората и техните самостоятелни особености. Според нея, има пет зодиакални знака, които дават отговор на това изложение и нормално крият страстите си от близките.

Ето и кои са те:

Дева

Девите оглавяват листата на зодиакалните знаци, които не обичат да показват това, което усещат. Хората, които са родени с тази зодия, в никакъв случай няма да приказват за това, което се случва в сърцата им, без значение какво е. Те постоянно ще одобряват обстановката, каквато е и ще заровят надълбоко възприятията си. Бъдете сигурни, че никой в никакъв случай няма  да може да ги накара да изрекат. Ако в миналото попаднат в обстановка, в която би трябвало да разкрият възприятията си, те нормално избират да избягат.

Везни

Везните нормално крият страстите си другите, защото не желаят да затрупват останалите с техните проблеми и паники. Хората нормално виждат представителите на този знак като равнодушни към всичко, което става. В реалност обаче представителите на тази зодия са доста чувствителни, само че крият всичките си страсти в сърцата си.

Козирог

Козирозите имат вяра, че шерването на възприятията си с другите може да попречи на работата им (заради професионалните граници). Следователно нормално крият страстите си. Хората от тази зодия считат, че шерването на усеща с другите основава усещане за незрялост. Именно това е повода в никакъв случай да се разкриват пред близките. Дори, в случай че би трябвало да споделят нещо, те го споделят, единствено откакто изцяло проучват възприятията си.

Скорпион

Родените под знака на Скорпиона претърпяват всичко надълбоко в тях, само че в никакъв случай не го споделят на глас. Причината е, че те не желаят да губят надзор над обстановката и да наподобяват като цялостен глупак, до момента в който описват своята част от възприятията си. Затова те чакат допустимо най-вече, преди да отворят сърцето си пред някого. Скорпионите извънредно доста почитат персоналното си пространство и не желаят различен да навлиза в него. А разкриването на възприятията води точно до това, заради тези хора пробват да държат всичко за себе си. Обикновено им се получава, само че от време на време идва миг, в който просто не устоят и внезапно може да опишат всичко.

Телец

Телците също нормално крият страстите си, само че при тях обстановката е малко по-различна. Те обичат безусловно хората в живота си и се грижат за тях от дъното на сърцето си. Когато  обаче става въпрос за изложение на усеща, те са извънредно неприятни в това. Тези хора в никакъв случай не могат да изразят на глас или с дейности какво значат тези хора за тях. Просто не знаят по какъв начин да покажат обичта си, което от време на време им изиграва неприятна смешка. Все отново има случаи и в които те споделят какво усещат, само че това нормално става, в случай че нещо в действителност ги разстрои. В останалите случаи те ще се опитат да управляват страстите си и да не демонстрират уязвимост пред близките.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР