Много хора обичат да пътуват, но и да носят със

...
Много хора обичат да пътуват, но и да носят със
Коментари Харесай

Бар в куфара или повече място за подаръци от любими дестинации

Много хора обичат да пътуват, само че и да носят със себе си обичаните питиета, с цел да си подсигуряват, че ще се насладят на екскурзията си по най-хубавия метод.

Други пък в никакъв случай не се прибират от пътешестване без да вземат със себе си някоя друга бутилка изискано пиво, особено за мястото, което са посетили - без значение дали става дума за виновност от Италия или уиски от Ирландия.

В предишното безвредното преместване на скъпите течности в която и да било от двете направления, беше обвързвано с увиване на бутилки в облекла, защото те могат да бъдат пренасяни само в чекирания багаж, и с доста очаквания въпросният багаж да не попадне в неверните ръце.

За да отговори на това предизвикателство, което може да направи разликата сред хубавата почивка и прекарването, което няма да желаете да си спомняте, компанията VinGardeValise създава своя куфар VinGardeValise Grande.
Той е основан особено за безвредно и елементарно пътешестване с голям брой бутилки, оповестява CNN.   Куфарът Grande има 12 места, в които могат несъмнено да бъдат съхранявани скъпи за феновете на виното и спиртните питиета бутилки.



Оформени в обичайния размер за 750-милилитрови бутилки за вино, основателите на куфара са планували мястото да побира и бутилки за уиски с всякаква форма. Тестовете на куфара демонстрират, че в него несъмнено могат да бъдат пренасяни както уиски и вино, по този начин и джин, водка или зехтин.

И с цел да бъде изцяло несъмнено, че ще можете да се насладите на желаната от вас напитка, откакто стигнете до крайната си дестинация, VinGardeValise Grande разполага със специфични ремъци за закрепва на бутилките - нещо, извънредно значимо при преместването на багажа.   Друго преимущество на куфара за питиета на VinGardeValise е, че той елементарно може да побере и част от багажа ви. Позициите за слагане на бутилки за разграничени на две елементи за по шест бройки и когато извадите един от панелите, куфарът може да поеме най-необходимото за вашето пътешестване. 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР