Много хора ме поздравиха и искрено се зарадваха за нас,

...
Много хора ме поздравиха и искрено се зарадваха за нас,
Коментари Харесай

Брадва! Мечтите За Охолен Живот Рухнаха, Арабската Приказка На Моника Валериева Рухна С Гръм И Трясък!

Много хора ме поздравиха и откровено се зарадваха за нас, само че живота сервира страхотни изненади,понякога шокиращи. Някой ден сигурно ще опиша какво се е случило, само че се надявам в този момент да ме уважите от отрицателни мнения. Благодаря за поддръжката “, написа Моника Валериева в Инстаграм през днешния ден.



Моментално нейни познати и другари започнаха да изричат поддръжката си към нея, а мненията бяха много разнообразни. И… многозначителни. Едни от тях загатват, че въпросният избраник на Моника в действителност е действителен. Други обаче накланят везните таман към противоположното. Ето ги и тях:

„ Доста хора го чакаха да стъпи на погрешно и добре че го направи преди да е прекомерно късно! Красива и интелигентна жена като теб няма да остане сама. Хубаво е да знаеш цената си. Радвай се на живота както до в този момент “, написа другарка на Валериева. Както и друга, която й споделя:

„ Всичко ще е наред, блага, просто не е било писано. Млада си, прелестна си! Ще намериш любовта на живота си и ще схванеш за какво не се е получило с другите! “.

Странен коментар обаче не остана неусетен в профила й. От него можем да съдим, че необятно рекламираният годеж би могъл да се окаже и фалшив:

„ Сега чакаме и на Олесия Малинска годежа да се провали!!! Някой има вяра ли на тези нелепости, очевидно да!!! “, гласи коментарът.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР