Много хора живеят с мисълта, че някой им е длъжен

...
Много хора живеят с мисълта, че някой им е длъжен
Коментари Харесай

Г-да управляващи! Време е да разберете, че ние сме вашите работодатели, а не вие нашите

Много хора живеят с мисълта, че някой им е задължен и би трябвало да оправи живота им . Истината е, че живеем в свят, който е доста по-близък и подобен на джунглата. Силните оцеляват, а слабите и болните умират! Това не е нищо ново за никого и колкото и да се вършим на загрижени, светът действа по този метод от епохи. Затова няма по какъв начин да чакаме някой да ни оказва помощ и в този момент . Иска ни се, само че не е реалистично и „ сме си го заслужили “. Да, заслужили сме си го, тъй като години наред не успяхме да разберем, че ни трябват хора с визия, качества и обучение, които да ни ръководят. Няма на кого да се сърдим, с изключение на на себе си. Не успяхме да убедим родителите си, приятелите си и съгражданите си, че не е редно да позволяваме в ръководството на страната ни да се настанят безчет некомпетентни люде, които концепция нямат по какъв начин действа тя и от какво има потребност.

От години имам възприятието, че пребивавам в риалити от вида на „ Сървайвър “ , а откогато Беър Грилс снима в Рила, се почуствах по-способна и готова за живота от всеки път. Няма метод да няма метод, всичко е допустимо. Силата на планирането и целеполагането постоянно са били в основата на моето битие и развиване. И дръзвам да кажа, имам вяра, че съм съумяла да реализира всичко, което желая. Да основа семейство, да основа бизнес и да го надграждам с Лени, да запазя най-важните за мен другарства .

И въпреки всичко, с настъпването на COVID-19 към този момент имам възприятието, че вземам участие в зле скърпен ”COVID-Brother ”, в който желаят да схванат до каква степен сме способни да стигнем, с цел да защитим фамилиите си . Ясно е, когато на тезгяха са сложени околните ни и насъщния, всички избираме да защитим тях – нашите фамилии. Но не се съмнявайте, ще пристигна време да мислим и за насъщния. Да, 10 – 12 дни са пъклен малко и е безумно, даже неясно, по какъв начин е допустимо за толкоз малко време всичко да се промени към нас. Колко доста хора не мислят единствено за здравето си, което несъмнено е скъпо и преди всичко, само че и за прехраната си.

И в случай че мислите, че това визира единствено съответни браншове – като туризъм, ресторантьорство, просвета и спортни мероприятия – помислете отново. Няма да повярвате какъв брой браншове са наранени и страдат, какъв брой работодатели са изправени пред моралната алтернатива да избират пред фамилията си и обичаните от тях чиновници , какъв брой хора се чудят по какъв начин ще си платят сметките и по какъв начин ще преживеят месеца. И до момента в който господин Премиерът има вяра, че българинът има доста спестявания, а компаниите си държат парите в касите, то никой от нас няма късмет. Вече е време да разберем, че би трябвало да се оправяме сами, както до момента . Не поединично, само че без да разчитаме на страната и нейните стопански ограничения . Защото те освен са лишени от всевъзможен смисъл, само че и ни бяха поднесени по най-безочливия и нахален метод.

Уважаеми ръководещи! Време е да разберете, че ние сме вашите работодатели, а не вие нашите. Ние можем и без вас, то е ясно ! Вече десетилетия обществото ни действа и се развива на инат на вас и вашата непросветеност.

Време е да се обединим и да изхвърлим ненужното!

Все отново и военачалник Мутафчийски нееднократно загатна, че с изключение на дистанцията е значимо да почистим дейно всички повърхности, с цел да се отървем от COVID-19 и всички последици свързани с него. 

 
 А знаете ли какво вършат в Лондон, като се изключи че постановат карантина? 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР