Много хора говорят, че тази кампания ще бъде на живот

...
Много хора говорят, че тази кампания ще бъде на живот
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Битката за София не е битка на живот и смърт за мен

Много хора приказват, че тази акция ще бъде на живот и смрът, само че за мен това в никакъв случай не е било по този начин, а да се показват нови хрумвания и планове. Това ще е борба за власт. Това съобщи в ефира на ''Здравей, България'' по Нова телевизия претендентът за кмет на София Йорданка Фандъкова.

,,За мен е значимо да имам опция да беседвам с хората. За 10 години успяхме да сменяем един задания с други. Виждате, че София се развива и трансформира с бързи темпове. Работата за града ни би трябвало да продължава. Приоритетите се сменят, би трябвало да има нови хрумвания, а те идват с нови хора, които да ги основават и реализират'', добави още столичният градоначалник.

,,Изпълнихме стотици обекти за тези години. В хода на всички тези стотици поправки никой не може да подсигурява, че няма да има изкривени плочки. Аз съм кметът, налагал най-тежките наказания в страната, само че би трябвало да се намерения и за предварителна защита, а освен налагане на надзор. Лично ще внеса такова искане за смяна - всички да носят професионална отговорност, т.е. гилдиите да могат да лишават лицензии. В момента, колкото и да не съм удовлетворена от дадена компания, не мога да й откажа присъединяване в публични поръчки'', добави Фандъкова.

Кметът на София разгласи, че не има намерение да излиза в отпуск, тъй като в столицата има още много задания за извършване.

,,Аз ще си свърша работата до тогава, докато законът ми дава това право'', безапелационна бе тя.

,,Имаме доста насъбрани проблеми през годините, с които се опитваме да се преборим. Трудна е борбата, тъй като и лобитата са огромни. Имаме хрумвания и ще продължим да се борим, с цел да подредим града'', съобщи тя във връзка с презастрояването на София.

,,Хората да решат в каква София желаят да живеят. Аз ще изляза с увереност и отговорност'', добави в умозаключение Йорданка Фандъкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР