Много харесваме тенденциите в грима за тази есен! Лек, нежен,

...
Много харесваме тенденциите в грима за тази есен! Лек, нежен,
Коментари Харесай

Най-актуалните тенденции в грима тази есен

Много харесваме трендовете в грима за тази есен! Лек, гальовен, шеговит и доста лесен  за всяко момиче, което обича да си поспива преди работа, гримът на есен 2019 е подобаващ за всеки жанр и мотив.

Винаги сме се вдъхновявали от непринудените, които се грижат за кожата си , само че когато стане дума за грим, са доста спестовни. Тази есен това е огромната наклонност –  макиаж, който като че ли го няма . За да възпроизведете тази минималистична визия, се доверете на доста лек декор дьо загар или още по-добре – заложете само на. 



Нанесете руж – пестеливо или не толкова – защото той е новият настоящ тренд за тази есен . Розовите и прасковени нюанси преобладават, само че ние ще ви посъветваме да изберете преди всичко подобен, който отива на тена ви. Ефектът на почервеняване , който можете да постигнете с руж, е най-сполучлив, в случай че употребявате. За по-обрана визия като че ли сте без грим, нанесете един пласт серпантина на миглите, с цел да наблегнете очите, хидратирайте устните и сте подготвени. Резултатът е свежа младежка визия , щадяща кожата, само че въпреки всичко подчертаваща чертите. 



Струва си да поговорим също и за празненство, или за вечерния грим. Очите през есен 2019 са акцент в грима – за повече драматизъм ги подчертаваме с плътна очна линия, въодушевена от 60-те , а в случай че се усещаме изключително дръзки, можем да изрисуваме долния ред мигли върху клепача като стилната икона от периода – Туиги. Белият молив акцентира и отваря образно окото, само че сходна визия не е за офиса. 



Също подходящо за празненство, в сравнение с за оперативка е брокатът по клепачите. Асиметрично нанесен ( като преднамерено излизаме от контурите, с цел да създадем търсения ефект), той може да стои доста внимателно и нежно като шеговит подробност или да бъде блестящият акцент в грима ни за вечерта. Ако се спрем на този вид " сенки ", то останалата част от грима би трябвало да бъде сведена до най-необходимото, в това число устните в неутрални розови нюанси. 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР