Много емоционални и съкровени истории споделиха пациентки от Уни Хоспитал“

...
Много емоционални и съкровени истории споделиха пациентки от Уни Хоспитал“
Коментари Харесай

Екипът на Една от 8 подкрепи пациентки на „Уни Хоспитал“ с п...

Много прочувствени и съкровени истории споделиха пациентки от „ Уни Хоспитал “ с екипа на фондация Нана Гладуиш - Една от 8, гостували по покана на доктор Росица Кръстева, шеф на Онкологичния център. Д-р Кръстева приветства гостите и акцентира, че партньорството с фондацията е извънредно потребно и пациентките с онкологични болести могат да разчитат постоянно на поддръжка и схващане.

В срещата участваха дами, които сега минават лекуване, такива, които са в ремисия, както и с дами, при които заболяването е прогресирала. Екипът на Една от 8 показа всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори от водещи експерти в региона на онкологията, гинекологията и кинезитерапията. Дамите получиха на практика препоръки, безвъзмездни осведомителни брошури, тюрбани, схванаха детайлности по отношение на профилираните сутиени за след мастектомия и кака да заявят нужда от първична протеза.

„ Много е значимо да чуеш думите: „ До теб сме! “, „ Продължавам напред! “, „ Нямам право да се предавам! “. Това бяха част от посланията отправени от пациентките посред им.

„ Сърдечни приятелки “ е национална мобилна стратегия за поддръжка на дами с диагноза рак на гърдата, подкрепила стотици пациентки в цялата страна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР