Много е важно примерът от учителите да бъде правилен. Децата

...
Много е важно примерът от учителите да бъде правилен. Децата
Коментари Харесай

Психотерапевт за детската агресия: Много е важно примерът от учителите да бъде правилен

„ Много е значимо образецът от учителите да бъде верен. Децата би трябвало да могат да вършат разлика сред положително и неприятно, вярно и нездравословно – у дома да го чуват, в учебно заведение да го чуват, в обществото би трябвало да се приказва. “

Това съобщи психотерапевтът Ники Марков във връзка, на което се вижда по какъв начин момиче тормози физически и душевен момче със специфични качества. Клипът провокира вълна от реакции на състрадание към жертвата и в това време за следващ път сложи на дневен ред тематиката с експанзията в учебно заведение. 

Според Ники Марков, когато човек е имал тежък живот с доста премеждия, способността му да съчувства отстъпва на потребността да навакса това, което му е отнето. По този метод то на процедура стопира да вижда потребностите на другите хора. 

По думите му ролята на фамилията също е от извънредно значение, защото едно дете се нуждае от добър мъжки образец , повече внимание и обяснение на вярното държание. 

Според експерта момичето от видеото най-вероятно е станало очевидец на сходно поведение , което се е отразило и на неговия фасон. 

„ Човек не се учи да споделя „ Гледай ме в очите! “, за мен това е нещо, което е забелязано някъде “.

Той добави, че без да се пробва да оправдава държанието на момичето, най-вероятно и нейният живот е бил осъден . По думите му е редно казусът да бъде прегледан детайлно, с цел да се открият какви са аргументите за сходно държание. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР