Много е важно какви са кандидатите за кметове на столицата. Зад

...
Много е важно какви са кандидатите за кметове на столицата. Зад
Коментари Харесай

Мая: Бойко наднича зад Терзиев и Лилков

Много е значимо какви са претендентите за кметове на столицата. Зад претендентите на десницата, Васил Терзиев и Вили Лилков, наднична сянката на бойко Борисов. В тази обстановка може и да не му се наложи да извади титуляра, а да поддържа някой от тях. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Мая Манолова от Изправи се БГ.

Според нея Вили Лилков е бил издигнат с единствената цел да раздели десните гласоподаватели.

Тя бе безапелационна, че на този декор има потребност от мощен ляв претендент, обединена кандидатура на левицата, която да не е комфортна на ГЕРБ. Това би трябвало да е човек който може да води борби против ГЕРБ и Борисов, разясни Манолова.

По думите й претендентът би трябвало да се излъчи след обществено разискване. Тя акцентира, че Изправи се БГ има подготвена кандидатура, която ще разгласи в утрешния ден. Манолова уточни, че това е лице на митингите, което умее да води борби. Тя разясни, че няма да се кандидатира за кмет на София.

София е длъжна да даде вяра на цяла България, че борбата против модела Борисов не е завършила. Безобразията на ръководството на Фандъкова не би трябвало да бъдат забравени и заметени под килима, сподели още тя.

Припомняме, че на предходните локални избори Манолова бе претендент за кмет на София, само че не съумя да завоюва конкуренцията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР