Много е трудно да не зависиш от мнението на другите

...
Много е трудно да не зависиш от мнението на другите
Коментари Харесай

18 жени, които решиха да не спазват стандартите и се влюбиха в сивата си коса

Много е мъчно да не зависиш от мнението на другите и да обичаш външния си тип, без да се опитваш да го приспособиш към общоприетите стандарти. Водят се разгорещени разногласия за хубостта, само че в днешно време хората от ден на ден осъзнават, че не желаят да се трансформират, с цел да угодят на другите.

Ние сме удовлетворени от необичайния им външен тип, по тази причина взехме решение да ви покажем смели дами, които съумяха да одобряват сивата им коса. И в бонуса ще покажем, че освен дамите могат да наподобяват ефектно със сива коса.

Самоприемане на себе си, селфи в неделя

„ Започнах да ми побелявакосата на 13-годишна възраст. В продължение на 20 години боядисвах косата си и по-късно взех решение, че ми е задоволително. ”

„ Винаги съм харесвала сивата си коса, имам я от 20-годишна. И в този момент, след 17 години, най-сетне съм в наклонност ”

„ Добавих малко ярко розово към сивата си коса. Моите къдрици са естествени ”

„ Цветът на косата ми е„ сол и черен пипер “

Става сиво

„ Луда ли съм, тъй като се веселя на сива коса? Те ми се костват като нещо вълшебно ”

“Най-накрая се влюбих в косата си и към този момент не я оцветявам. ”

„ Започнах да побелява коса ми от 5-ти клас и тогава започнах да си оцветявам косата. Сега съм на 30 и взех решение да се освободя от обстановката и да съживя малко с ослепителен цвят ”

„ През 2018 година стопирах да оцветявам косата си и ето резултата. На първата фотография съм на 26, на втората – на 36. Това е мит, че сивата коса остарява. ”

“И в този момент, с помощта на сивата ми коса, съответствам с цвета на котката. ”

“Винаги съм обичал сивата си коса и в този момент взех решение да я оставя. ”

„ Посивявам от 15-годишна. Преди 2 години взех решение да не си оцветявам повече косата. Вчера за първи път от 2 години пристигнах в салона. Направих наблягане с тонер ”

„ За благополучие няма да ми се постанова да дублирам процедурата постоянно. В последна сметка имам доста естествена сива коса. Толкова се веселя, че косата ми наподобява необикновено! ”

„ Сивата ми коса ме кара да наподобявам толкоз извънредно. Точно като супергерой под прикритие ”

„ Научих се да обичам сивата си коса. Смешно е, че в началото имах черна коса, само че в този момент ми се коства, че сегашният ми бял цвят на косата ми подхожда още повече. ”

„ Ден направих къдрици. Обичам сивата си коса ”

“Сиво на 27 години. Толкова обичам този натурален акцент с червени влакна. ”

„ Сивата коса стартира да се появява на 11-годишна възраст и аз просто я късах, след което започнах да я оцветявам. И най-после, на 32, се убедих какъв брой красива е преждевременната ми сива коса. ”

„ Оставих сивата си коса да порасне още веднъж “

Бонус: сивата коса подхожда и на мъжете

Какво мислите, належащо ли е да боядисвате сивата коса?


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР