Много е тежко. Чакаме всеки ден да прекрачи прага ни,

...
Много е тежко. Чакаме всеки ден да прекрачи прага ни,
Коментари Харесай

Майка трети месец търси истината за смъртта на дъщеря си

Много е тежко. Чакаме всеки ден да прекрачи прага ни, само че уви това не се случва.

Това сподели през сълзи пред камерата на БТВ Елена, майка на момиче, което падна от 12-ия етаж в изоставена постройка наоколо до Военна академия преди близо три месеца. "В същия ден, в който тя падна, аз станах баба. Голямата ми щерка роди. Цял ден бях в родилното. Когато се прибрах, брачният партньор ми ми сподели, че дребната ни щерка я няма. Веднага тръгнахме да я търсим. Така стигнахме до 4-то РУП. Там ни обясниха, че е станал трагичен случай. Дъщеря ни е била с едно момче. Нямало е други очевидци дружно с тях. Имало е деца на долните етажи. Не е имало селфи. Това го твърди и момчето. Той твърди, че тя е вървяла обратно и не е видяла шахтата. На другия ден след случая с мъжа ми отидохме в постройката и се качихме на високо. Едва тогава ни спря защитата ", описа още тя.

"Нямаме никакви контакти с момчето, с което щерка ни е била. Никой не го познава. Не знаем какво е споделил в полицията. С щерка ми бяхме доста близки. Тя ми споделяше всичко. Не ми е споделяла за това момче. Никой от нейните другари не го познава. Нямаме визия кой е той. Чантата на щерка ми изчезва. Вътре е бил телефона й. Той даваше три дни свободно. Искахме да се наблюдава къде е телефона, само че от полицията ни обясниха, че нямат прокурорска заповед. Искахме да ревизират и компютъра на щерка ни. Отговорът беше същия. В пощата на щерка ни беше влизано след гибелта й. От телефона й са провеждани диалози ", разкри още дамата.

"Аз виждам по какъв начин полиция, прокуратура и разследване бездействат. Трети месец не се знае нищо. Знаем единствено, че не са взимали опиати и алкохол. Това сочат резултатите от правосъдните експертизи. Разбрахме, че по ръцете на момчето е имало ухапвания. Не знам какви са. Има си органи, които би трябвало да обяснят. Ще ми се да кажа, че това е закъснение на следствието, а не прикриване. В България доста куцат нещата, когато се случват такива нелепи произшествия с деца. Децата на България няма да ги има скоро. Институциите в България не си свършиха работата. Това беше едно доста ведро, усмихнато и слънчево дете. Ако службите имат сърце, дано си свършат работата ", прикани майката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР