Много е тъпо да съдиш някого, преди да си го

...
Много е тъпо да съдиш някого, преди да си го
Коментари Харесай

Ицо Хазарта шашна мрежата с гръцки коментар

„ Много е жалко да съдиш някого, преди да си го опознал “ – с тези думи, само че казани на гръцки в своя Фейсбук профил, Ицо Хазарта провокира младежите у нас да не се опасяват от предразсъдъците, а да разкрият своя гений в акцията „ Разбий визиите, покажи гения си “ на NESCAFE 3in1. От 20 януари всички, навършили 16 години, могат да изразят своя гений по този начин, както го направи и Хазарта.

От известно време той посещава уроци по гръцки език и към този момент може свободно да се показва на него. Ицо заляга над уроците и постоянно е споделял, че с цел да бъдеш сполучлив, би трябвало положиш доста труд и неизменност.

Именно постоянството е в основата на дългогодишното му партньорство с NESCAFE 3in1, което започва преди 15 години с тоталния шлагер „ 3в1 “ на Ъпсурт. Точно по тази причина марката и хип-хоп изпълнителят ще търсят дружно гении в разнообразни области, като дадат на младите опцията да покажат това, което умеят, да бъдат смели и да разрушават визиите. Най-харесваните участници ще имат опцията да завоюват парична премия от 2020лв., с която да подкрепят реализирането на своята фантазия.

Всеки, навършил 16 години, ще може да се включи в „ Разбий визиите, покажи гения си “, като снима на видео своя гений, без значение в каква област е той - гейминг, музика, танци, спорт, изкуство, просвета и така нататък

Пълните правила са на nescafe.bg, а стартът е на 20 януари.

#Nescafe3in1 #chatbeforeyoujudge
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР