Много е неприятно да съсипеш обувките, които наскоро си купил

...
Много е неприятно да съсипеш обувките, които наскоро си купил
Коментари Харесай

Изненадващи начини да премахнете драскотините по светлите обувки

Много е неприятно да съсипеш обувките, които неотдавна си купил с такова огромно желние. Още не си им се нарадвал и установяваш, че са се появили някякви черни линии, за които нямаш спомен от кое място са пристигнали. Факт е, че обувките към този момент немогат да се носят.

Често сходни гадни черни линии се появяват върху повърхността на светли обувки. Това е казусът, когато цветовият контрастност не е от изгода за визията.

Това нормално се случва след триене на обувките една в друга, от гумени подметки или от токчета.

За благополучие, има способи за бързо и елементарно унищожаване на черните петна в домашни условия и то със средствата, които най-вероятно имате.

Какво ще ни би трябвало, с цел да пуснем потърпевшите обувки още веднъж в приложимост?

1.       Мляко

Млякото е доста уместно като средство за премахване на черни петна върху лачени обувки. Намокрете с продукта  мека забрадка или памучна вата и по-късно избършете мръсотията. Петната изчезват като с магическа пръчка.

Въпреки това се предлага да избършете обувките с влажна забрадка след третирането с мляко, а също и да употребявате специфичен лак или еликсир за обувките.

2.       Меламинова гъба
Неправилните обувки може да провокират цели 7 казуса със здравето ви
Обувките освен че са превъзходен метод да изразиш стила си посредством подбирането на най-ексцентрични или изчистени модели, само че и са значими за на...
Прочети повече
Не единствено лачените обувки, само че и маратонките ще ви ще се избавят от това злощастие.

Намокряме такава гъба с вода, изстискваме я и по-късно с един от ръбовете й почистваме обувките от черни линии.

3.       Паста за зъби

Нанесете продукта върху повърхността и избършете с мека четка.

4.       Гумичка
Дамски обувки 2022 - какъв е трендът
С началото на всяка година сме заливани от какви ли не ранглисти, които дефинират кои облекла, обувки и аксесоари ще преобладават на пазара....
Прочети повече
Една елементарна учебна гума е чудесно стредство за унищожаване на черни петна по обувките.

5.       Лакочистител

Може и да ви се коства налудничава, само че лакочистителят работи стремително на замърсяванията по лачените обивки. Използвайте  съчка за уши и напоете щедро памучния завършек на клечката. След това деликатно минете единствено по следите, които са оставили подметките, токчетата или това, край което са се тръкнали обувките. С изненада ще установите, че чертите изчезват на мига.

Няма никакво значение какъв е цвета на обувките. Покритието не се повлиява от лакочистителя. Достатъчно е да минете след третирането повърхността с мека забрадка и обичаният ви чифт ще заблести още веднъж.

Не бързайте да изхвърлите несъзнателно оцветените обувки. Опитайте някой от изброените способи и сигурно ще моежете да им се радвате още дълго време

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР