Много е малък шансът за правителство с третия мандат. Това

...
Много е малък шансът за правителство с третия мандат. Това
Коментари Харесай

Кирил Петков каза има ли шанс за правителство с третия манда...

Много е дребен шансът за държавно управление с третия мандат. Това съобщи водачът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. „ Ще седнем с безусловно всеки да приказваме за политики “, сподели Петков, разяснявайки дали би седнал да договаря с „ Български напредък “, в случай че на тях им бъде връчен мандата.

Лидерът на Политическа партия разяснява и делото против Бойко Борисов, който той заведе против него поради думите на водача на ГЕРБ, че Петков и Асен Василев вземали комисионни от медиаторите за газовите доставки.

„ Цялостният иск е за половин милион лв., с частична първа стъпка от 10 хиляди лв.. Трябва да стартираме да опровергаваме лъжите, с цел да запазят хората доверие в политиците “, сподели Петков.

Той уточни, че българският съд като институция би трябвало да се произнесе и да опровергае тези изказвания. „ Сигурен съм, че през днешния ден господин Борисов няма да се появи на това дело, както съм и безусловно сигурен, че лъжите, свързани и с Мариците и с това, че зимата ще бъде студена и гладна, и с това, че бюджетът сме го счупили, а в действителност се оказа, че дефицитът е 2,9 тази година - всички тези неистини би трябвало да се опровергават, с цел да може българските жители да не изгубят вярата, че има политици, които се борят за идеята “, сподели Петков и акцентира, че е тук, с цел да се бори за вярата на българските жители.

Лидерът на Политическа партия също по този начин съобщи, че те не са подписвали за затваряне на въглищните централи и прикани да се работи дружно с Румъния и Гърция, с цел да се реализира дерогация и тези централи да продължат да работят поради променената геополитическа обстановка, провокирана от войната на Русия в Украйна. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР