Много добре се развива детето. Много е пораснал и на

...
Много добре се развива детето. Много е пораснал и на
Коментари Харесай

Помните ли Сашко, когото цяла България издирваше? Детето направи нещо безпрецедентно

Много добре се развива детето. Много е пораснал и на височина, доста нови неща прави. Вчера ходихме за риба, хвана две пъстърви, доста беше благополучен.
Това разкри бащата на Сашко – Александър Цветанов в ефира на Нова тв. Сашко изчезва от погледа на татко си на 11 ноември следобяд предходната година.
„ Иначе на учебно заведение вървим, написа, чете взема решение задания. Тренира плуване, към този момент плува доста добре. Направихме скоро втора независима галерия на картините на Сашко. Имаше огромен интерес, хората харесаха картините “, описа още татко му.
„ Напоследък виждам, че има след терапиите, които направихме, по-голямо предпочитание да учи “, добави той.
Бащата на Сашко описа, че детето си е трансформирало държанието, до момента в който е на открито.
„ Вече не се пробва да се отдалечава от мен. Може би към този момент има някакъв боязън да е по-далеч от мен. Като вървим на някаква еко пътека в планината би трябвало да има хора да са с неговото ритъм и да смогват да вървят с него, тъй като той много бързо върви и има огромна издръжливост “, описа още Цветанов.
„ Когато беше 11-ти, когато той се загуби, вечерта бе по-неспокоен, хвърляше колички. Тогава ми се плачеше като си припомних по какъв начин го е нямало. Казах си, че други родители може да се карат на децата си че са щури, само че аз не мога да се карам, а съм признателен, че го има “, разкри бащата.
По думите му, към момента е мистерия по какъв начин синът му е съумял да оцелее 9 дни и 8 нощи самичък в студеното посред гората и планината.
„ Приказва за гората, за тези неща, само че не може да ни изясни по какъв начин е оживял. На риболова ни стана студено, заваля дъжд, беше ни дискомфортно. Това е някакво мъжество от негова страна да издържи толкоз доста време “, сподели бащата.
Бащата напомни, че всичките експертизи демонстрираха, че крачетата на Сашко са стояли 8 дни в обувките – във влага, мраз. „ Експертите споделят, че е воин, откакто е издържал толкоз време “, прибавя той.
В неделя фамилията на Сашко ще провежда курбан.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР