Много добре се чувствам. Варна си я обичам, слънце грее.

...
Много добре се чувствам. Варна си я обичам, слънце грее.
Коментари Харесай

Стефан Данаилов взриви с коментар за изборите

Много добре се усещам. Варна си я обичам, слънце грее. Това съобщи Стефан Данаилов в ефира на bTV във връзка завръщането му на сцената след претърпяната интервенция.

Това, което претърпях, на никого не го поисквам. Много болежка доста нещо. После тези прелестни доктори ме ошашавиха и съм бил в нетрезво положение “, изясни Ламбо. Той се обърна и към Хекимян като изясни, че занапред ще се възвръща. „ Как, бре братко, то ще ме боли доста дълго време. Лекарите споделят: „ Не клякай, не сядай “. Спомням си по какъв начин подадох ръка да си взема медикаментите и в един миг, нали имам проблеми с Паркинсона, краката ми вместо напряко, те стопираха и Ламбо 130 кг - пляс на земята “, спомня си артистът.

Той ще излезе на сцената още довечера. „ И по нататък на 12-ти играя в Русе и по-късно отивам отново на чичо лекар, че няма по какъв начин. В тази болница, в която бях признат, с такова почитание ме гледаха хората, че чак не ми се тръгваше “, споделя още Данаилов и добавя „ Аз съм с подписка. Те не бяха съгласни и аз се бях подписал, че поемам всякаква отговорност. На 77г. ще стана, луда глава, доста добре знам, че адреналинът оказва помощ на всичко. Усетя ли публиката, не помня всичко “, уточни още той.

Данаилов разяснява и идните избори. „ Няма подобен случай, в който да не съм се присъединил. Аз следя процесите. Ситуацията основно в София ме вълнува. И тук аз съм към този момент вдовец. Един вдовец гледа основно дамата към този момент. И двете дами, са доста красиви и друго изтощени, ще ги виждам по-различен метод “, посочи Данаилов. „ Фандъкова в този момент като я видя по тв приемника я виждам какъв брой е изтощена, рутината също пречи. И каквото и да се случи, все едно някой различен го прави. Аз споделям, че съм я харесвал, само че постоянно съм бил срещу нея, естествено за какво “, посочи той.

„ Манолова минимум може да ти наподобява изтощена. Мая желае да прави работата. Като омбудсман под дърво и камък отиде. Опасно е да не подкара по схемата Фандъкова – Борисов. Тя би трябвало по собствен метод да взема решение проблемите. И тъй като аз бях човек, който преди време сподели, че тя не става за президент. Аз съм за Мая Манолова и за нас за Левицата за претендент за кмет на София “, уточни той и добави. „ И една забележка, аз се тревожа от екзалтираните дами. Елена Йончева прекали и на изборите и Корнелия Нинова прекали и загубихме “, разяснява още той.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР