Много често се смята, че за да изглеждате по-изискано, непременно

...
Много често се смята, че за да изглеждате по-изискано, непременно
Коментари Харесай

5 модни съвета, които ще ви помогнат да изглеждате много по-шик

Много постоянно се счита, че с цел да изглеждате по-изискано, безусловно би трябвало да заложите на скъпи движимости. А действителността е такава, че нито големите лога на някой бранд, нито първокласните чанти са нужни, с цел да го постигнете. Има дребни трикове, които, когато бъдат приложени, прибавят онази стойност на облекло, която го кара да наподобява по-шик, даже и с наличното в дрешника. Затова може би тези пет съвета ще ви оказват помощ.

Ясно е, че не всички можем да си позволим чанта или Gucci, които способстват за онази доза изтънченост, към която се стремим. Но от време на време вместо дизайнерска чанта или такава, която дава отговор на актуалните фешън трендове, изборът на модел с типичен дизайн може да се окаже печеливш. Предпочитайки минималистични линии и матови цветове, ние се фокусираме върху дискретната грациозност, а не върху показността. Какво може да бъде по-шик?
               

Инвестирайте в качествена бяла риза, което значи хубава материя и хубава кройка. Избягвайте тези, които са транспарантни и елементарно се намачкват, тъй като те реализират противоположния резултат. А както знаем, бялата риза може да се носи както в офиса с панталон, по този начин и в всекидневието с дънки и леко разкопчана върху бял потник. Залагайки на риза от 100% премиум памук от поплин, сигурно ще извършите добра инвестиция!
               

Обличайте се монохромно! Вярно е, че носенето на неутрални цветове от главата до петите не е по усета на всеки. Някои избират ослепителен звук за повече въодушевление или в случай че е съвременно, както е сега, само че с крещящите цветове от време на време би трябвало да се внимава. Затова с цялостна визия в бежово, екрю, сиво или черно може да сте сигурни, че постоянно ще изглеждате.
               

Носете коприна. Тъканите на нашите облекла са от значително значение, когато желаеме да изглеждаме изискан. Инвестирането в качествени материи като коприната прибавя изтънченост към стайлинга. Това може да е риза, рокля или пола, като сатенът, бидейки по-достъпен, също може да свърши тази работа. А и в празничните дни това е добра концепция за грациозен тоалет, в случай че не ви се носят пайети.
               

Избирайте качествени обувки. Може да имате един чифт боти или ботуши, само че в случай че са с добра направа и от подобаващите материали, те ще дадат напълно друго лъчение на тоалета, а и на увереността ви. Тази зима заложете на прекрасен чифт ботуши с висок ток от естествена кожа, боти до глезена или минималистични кецове. Защото както е казвала Мерилин Монро: „ Дайте на едно момиче верните и то ще завладее света. “
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР