Много често се случва лятната пауза да е по-интересна от

...
Много често се случва лятната пауза да е по-интересна от
Коментари Харесай

Леброн Джеймс, Антъни Дейвис, Лос Анджелис Лейкърс и каква промяна ще направи Краля

Много постоянно се случва лятната пауза да е по-интересна от самия сезон в обещано състезание. Причината е, че точно през лятото се състоят и най-големите прехвърляния.

Това важи в цялостна мощ и за NBA. Към момента нямаме публично удостоверение прекосяването на Кевин Дюрант в Бруклин Нетс, само че пък знаем, че Кайри Ървинг към този момент се брои като ново попълнение за тима от Ню Йорк.

Ще следим какво се случва, тъй като това може да промени образа на цялата лига. Сигурно обаче е прекосяването на Антъни Дейвис в Лос Анджелис Лейкърс. С този ход " езерняците " ще се опитат да бъдат съперник за купата, нещо, което не се е случвало от много време.

Крис Хайнс от Yahoo Sports пък има информация, че Леброн Джеймс ще се раздели с номер 23, който носи през по-голяма част от кариерата си. Изключение вършат четирите сезона, които прекара в Маями Хийт, където носеше номер 6.

Източниците на Хайнс настояват, че Краля ще даде номера си на Антъни Дейвис. Това е по този начин, тъй като Дейвис носеше тъкмо номер 23 през последните седем години.

В Twitter Джеймс загатна, че ще се върне към номер 6. Неговият съотборник Кайл Кузма пък се пошегува с него, пишейки, че всички желаят Краля още веднъж да стартира да играе с лента на главата. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР