Много често рутината ни дърпа толкова силно назад, че започва

...
Много често рутината ни дърпа толкова силно назад, че започва
Коментари Харесай

Докато сте недоволни от живота, той минава покрай вас. А Промяната – е само ваша отговорност!

 Много постоянно рутината ни дърпа толкоз мощно обратно, че стартира да ни наподобява по този начин, като че ли излизането от нея към този момент е невероятно. Ние одобряваме това и се съгласяваме с неща, които ни се костват верни и безвредни. Страхуваме се от заради страха от среща с непознатото.

В последна сметка   просто си стоим неподвижно, изплашени до гибел от концепцията да оставим всичко в предишното и да стартираме от нулата. Готови сме да пожертваме личното си благополучие в името на познатата атмосфера и сигурност. Стоим неподвижно, макар че трябваше да продължим напред.

Ако вашият живот не ви носи благополучие – не стойте на едно място, не сте дърво.

Ако работата ви разстройва, напуснете. Ако тя ви изтощава психически, физически или прочувствено или ви се коства, че нямате опция за напредък и научаване на нещо ново, напуснете и потърсете работа, която ще ви направи щастливи. Все още имате време, а щастието ви е доста по-важно от това да седите на място, където се чувствате безполезни поради невъзможността да платите сметките си.

Ако не харесвате познатите си – изключете ги от кръга си за другарство. Смятате, че те ви въздействат зле, дърпат ви надолу и изсмукват вашата сила? Отървете се от тях. Просто сте задължени да извършите това, като се предпазите от токсичността на обкръжението си.

Продължавайте да се развивате като персона, заобикаляйки се с хора с сходни трептения. Вие не сте основани за несъвършен живот или за другарство с посредствени хора.

Ако не ви устройва персоналният ви живот – тръгнете си. Вашият сътрудник изобщо не е последният човек на Земята, с който можете да изградите връзки. Любовта е доста повече от запознанство, блага преписка, целувки и обятия.

Реалните връзки ви трансформират от вътрешната страна на открито, мотивирайки ви да станете по-добрата версия на себе си. Ако вашият сътрудник ви кара да страдате, изпълвайки живота ви с токсичност и болежка, тогава е време да се сбогувате с него.

Ако към този момент не харесвате града си, сменете ситуацията. Да, познатата атмосфера и комфортът са нещо хубаво, само че до избран миг. Ако не желаете да се преместите в различен град единствено заради боязън от непознатото, помислете още веднъж и рискувайте. Всичко най-хубаво в живота ни се реализира отвън нашата зона на комфорт. Рискувайте и започнете живота си от нулата. Запомнете – същинският дом е мястото, където сте щастливи, а не там, където се чувствате в сигурност.

И най-после, в случай че към този момент не харесвате вашите възгледи за живота – сменете ги. Спрете да се притеснявате за това, което не може да бъде променено. Можете да измененията единствено себе си и това, по какъв начин гледате на света. Животът е хубав, в случай че го виждате подобен – в това е цялата му елементарност и в това време – в цялата му трудност.

Вашето благополучие е на първо място. Направете първата стъпка и започнете, най-сетне, да се движите!

източник transurfing-real

Ако получите такива сигнали от Вселената, незабавно променете метода си на живот!

 

Това, че Висшите сили са непрекъснато по отношение на нас, надали е някаква загадка. Те ни изпращат знаци, сигнали, условия и хора – всички тези събития са препоръки и…

Цялата публикация

Бъдете себе си и верните хора ще се появят в най-неочаквания миг в живота ви!

 

„ Най-трудното тестване – това е да бъдеш себе си в свят, в който всеки се пробва да бъде някой различен. “ Бъдете същински, мечтайте. Бъдете положителни и от време на време…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР