Много бяха версиите защо и кой разпространи Африканската чума по

...
Много бяха версиите защо и кой разпространи Африканската чума по
Коментари Харесай

Лъсна истината защо избиха прасетата в селата. Европейци строят техни ферми у нас

Много бяха версиите за какво и кой популяризира Африканската чума по свинете (АЧС) в България, която стана ясно, че е вкарана със инфектиран фуражи от западна Европа. Една вест обаче разгневи хорат, чиито животни бяха избити по заповед на БАБХ и разпалва участниците в летните митинги край Сливен.

Новината е обвързвана с това, че в един от най-обезлюдените селски региони на България (дългогодишна и поредна политика за обезлюдяване на селата), в община Ружинци ще се строи нова огромна свинеферма.

Планираната инвестиция за 12 млн.евро е в землището на село Дреновец, а персоналното наличие на посланника на Дания удостовери новината, която разгневи даже свиневъдите от огромните комплекси, чиито животни бяха избити преди няколко месеца.

Избиха животните на хората в селата – без съд и присъда (разбирайте проби), с цел да си построят западно европейците – техните ферми у нас в България. Не стига, че през непознатите търговски вериги пробутват боклуците си от Дания – общоизвестните отрязъци (дупета) и остатъчни артикули – кости, хрущяли тъй наречените месни отпадъци. Пореден образец: Посланникът на Дания в шубрак в обезлюдено българско село, където датски корпоративен свиневъд ще гледа свине във плантация за над 12 млн. EUR. Честито на наивниците!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР