Много близо до България вече вали сняг. Става въпрос за

...
Много близо до България вече вали сняг. Става въпрос за
Коментари Харесай

Много близо до България вали сняг

Много покрай България към този момент вали сняг. Става въпрос за Горни Милановац в Сърбия, научи " с ". 

Припомняме, че от през днешния ден сме очевидци на внезапна смяна във времето. След серия топли седмици - температурите внезапно паднаха. 

Какво гласи прогнозата за времето у нас:

Национален институт по метеорология и хидрология издаде предизвестия за през днешния ден, 17 април, които са в действие за цялата страна.

За областите Кюстендил и Благоевград кодът е оранжев, за всички останали области - жълт. Очакванията са за мощен вятър в Южна България с пориви до 24 m/s, а в Северна - за гръмотевици, значителни превалявания от дъжд, а тук-там и градушки.

Днес над страната ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има превалявания от дъжд, на повече места и по-интензивни в следобедните часове и по здрач, като в Западна България количествата ще са обилни. Ще има гръмотевични стихии и условия за градушки. През деня в Югоизточна България ще се задържи съвсем без превалявания, само че през нощта против четвъртък и там ще завали. В северозападната половина от страната вятърът ще е до сдържан от запад-северозапад, до момента в който в югоизточната ще се задържи от юг-югозпад и ще е краткотрайно мощен. Максималните температури ще са от към 12° в крайните северозападни региони, до 27° тук-там в Източна България, в София - към 20°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР