Мним контрольор в столичния градски транспорт опитва да измами пътници,

...
Мним контрольор в столичния градски транспорт опитва да измами пътници,
Коментари Харесай

Нова схема: Мним контрольор дебне пътници и се опитва да ги ...

Мним инспектор в столичния градски превоз пробва да измами пасажери, като ги глобява за това, че носят маската погрешно. За това описаха някои от пострадалите девойки, които са го засекли в рейс 280, заяви Българска национална телевизия.

Според пострадалите представящият се за проверяващ контрольор се стопира на някое момиче и му прави забележка, като упорства да слезе от рейса и да си заплати санкцията.

Не се знае какъв брой девойки са се хванали на тази скица, само че в обществените мрежи разказите за подобен лъжец са доста. Не се знае и дали един и същи мъж е в ролята на привиден контрольор или става въпрос за скица.

Глобата за неносене на маска е от 300 до 1000 лева, само че тя може да бъде поискана единствено от чиновник на РЗИ.

Мъжът няма нищо общо с контролните органи и обект на опитите му за машинация към този момент са най-вече девойки от Студентски град.

Едно от девойките споделя в обществената мрежа, че е потърсило помощ от водача на рейса. " Отидох да приказвам със водача на рейса, този човек ме последва и от самото начало се опитваше да ме спре да приказвам, още веднъж изтъквайки, че е частно лице, което следи за осъществяване на заповедта. Шофьорът го изгони... Разказа ми за сходна преживелица от последните дни за човек, представящ се за Пътна полиция и пишещ подправени актове... Звъннах на 112 и ми споделиха тези дни да отида да подам тъжба в 7-мо РПУ ", споделя пострадалата и изяснява, че желае да предизвести хората да не бъдат лековерни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР