Мнението на БСП съвпада с приоритетите, обявени от „Продължаваме промяната”.Това

...
Мнението на БСП съвпада с приоритетите, обявени от „Продължаваме промяната”.Това
Коментари Харесай

Василев към БСП: Надявам се да намерим допирните точки за стройна програма до края на годината

" Мнението на Българска социалистическа партия съответствува с целите, оповестени от „ Продължаваме промяната”.

Това разгласи лидерка на левицата Корнелия Нинова при започване на консултациите за сформиране на кабинет.

„ Изключително се веселя, че започваме консултациите. Пред нас има тежка и виновна задача - да успеем да съберем болшинство за едно държавно управление, което да работи за ползите на хората. Нека да продължим нататък по същия метод ".

С тези думи от своя страна претендентът за министър председател Асен Василев посрещна представителите на Българска социалистическа партия.

" Надявам се да намерим допирните точки за една доста стройна и ясна стратегия до края на годината, която да е като измерител какъв брой добре се оправя кабинетът. И по-късно да погледнем обратно и да кажем - тези неща ги свършихме, и да продължим нататък ", добави той.

„ Радвам се, че можем да продължим диалозите и да намерим общ път отсега нататък. Нашето мнение съответствува с вашите цели, оповестени авансово. За битка с корупцията, смяна в КПКОНПИ, само че желаеме да допълним програмата на държавното управление, в случай че съставим такова, с няколко тематики. Това са обществената политика и продължение на обществения вектор, опазване на здравето, обучение и стопанска система, плюс вашите хрумвания за битка с корупцията и със остарелия модел на ръководство. Така че, дано стартираме тези договаряния. Надявам се дадат резултат, ние сме разполагаем ", продължи още Нинова.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР