ММС започва онлайн обучения на представители на спортни и младежки

...
ММС започва онлайн обучения на представители на спортни и младежки
Коментари Харесай

ММС провежда онлайн обучения за финансиране на проекти по европейски и национални програми

ММС стартира онлайн образования на представители на спортни и юношески организации , фондации, общини, учебни управления, неофициални юношески групи и специалисти за запознаване с опциите за финансиране на планове по стратегии на Европейския корпус за взаимност, оповестиха от спортното министерство.

Инициативата е част от концепцията на министерството, която се споделя „ Компетентности “ , и има за цел да обезпечи информация за финансовия запас по линия на европейски и национални стратегии в региона на младежта и спорта.

Обучението е изцяло гратис и първият му стадий ще се организира на 23 и 24 ноември. След привършване на онлайн лекциите, те ще бъдат оповестени на интернет страницата и YouTube канала на ММС и на уеб страницата на Националната осведомителна система за младежта.

В рамките на образованието специалисти ще дават информация за стратегиите на Европейския корпус за взаимност /https://europeansolidaritycorps.bg/ и ще обиден съществени моменти от създаването и ръководството на планови оферти. Лекциите ще бъдат фокусирани главно към програмата „ Солидарност “ , която предизвиква начинания на младежите, посредством които те да вкарат позитивни промени в своята локална общественост.

Младежите би трябвало да разпознават даден проблем, който посредством солидарно държание да бъде решен, включвайки разнообразни участници и изграждайки нови партньорства.
Повече информация за образованията ще бъде оповестена на интернет страницата на ММС.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР