ММА боецът и бивш годеник на Златка Райкова, по настоящем

...
ММА боецът и бивш годеник на Златка Райкова, по настоящем
Коментари Харесай

Георги Валентинов размаза Златка: Знаеш ли какво е жена?! Това е жена, не можеш да й стъпиш! (взриви нета)

ММА боецът и някогашен избраник на Златка Райкова, в този момент Златка Хачатрян, размаза плеймейтката. Знаем какъв брой долно постъпи Златка като направи за смях Валентинов пред цялата страна, поставяйки му рога с Благой Георгиев. А боецът таман я бе изискал за брачна половинка...

Е, това са към този момент остарели неща и раната на Георги е заздравяла, само че той не пропусна сгодния случай да покаже на Русата Златка, че за разлика от нея и такива като нея, у нас има и в действителност прелестни дами.

Една от тях го предиздвикала да се разтрепери и да се разплаче като дете напълно неотдавна, а за случая описа самият войник. Става дума за благотворителен търг, на който се продавала негова тениска. Купил я човек за 250 лв., който обаче бил издирен след това от непозната жена, настояваща да откупи тениската.

" Дала е на купувача 500 лв., а парите също са за благотворителната идея. Не можех да допускам на очите и ушите си, тази жена ме раздруса. Прекрасна, превъзходна и го споделям с цялото си създание. Не ме питайте за персонални неща, тъй като тя си има човек, обвързана е. Но дами като нея са същинска необичайност и нека да ги има повече! ", споделя Валентинов.

А потребителите на собствен ред " захапаха " Златито за очевидните разлики сред нея и мистериозната непозната.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР