ММА боецът Благой Иванов и професионалният боксьор Тервел Пулев се

...
ММА боецът Благой Иванов и професионалният боксьор Тервел Пулев се
Коментари Харесай

Тервел празнува рожден ден в компанията на Благой Иванов в Лас Вегас

ММА боецът Благой Иванов и професионалният боксьор Тервел Пулев се срещнаха в меката на бойните спортове – Лас Вегас. Багата приветства с добре пристигнал Тервел и го поздрави сърдечно за рождения му ден. По-малкият от братята Пулеви  навърши 36 на 10 януари и получи доста поздравления от приятелите и почитателите си, оповестява " Спортал ".

“Благодаря от сърце на всички, които ми честитиха! Накарахте ме да усетя същински рождения си ден, тъй като другояче съм в нормалния си подготвителен график. Поздрави, обичам ви! ”, написа Тервел във “Фейсбук ”.

Шампионът на Европейския съюз по бокс дойде в Съединени американски щати малко преди Нова година, като той ще се готви оттатък океана до края на януари. С него работят трима експерти, а скоро се чака да стане прочут и идващият противник на бронзовия медалист от олимпийските игри в Лондон 2012.

Тервел Пулев е в серия от 12 следващи победи, от които 11 с нокаут. Той извоюва първата си купа на профи кръга на 27 октомври, когато направи беззащитен Леонардо Бруцезе още във втория рунд.

Благой Иванов пък от години живее и тренира в Лас Вегас. На 9 март единственият българин в UFC ще влезе в осмоъгълника за своя втори мач в най-популярната ММА организация. Негов противник ще бъде коравият американски деец Бен Ротуел.

32-годишният българин дебютира за компанията през лятото. Тогава загуби по точки от някогашния първенец на организацията Жуниор дос Сантос (Браз). Битката беше в пет рунда. След срещата се оказа, че Багата е играл с травма, поради която оперира за повторно своя менискус в границите на няколко месеца.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР