Младоженец показа секс видео на булката на сватбата си. На

...
Младоженец показа секс видео на булката на сватбата си. На
Коментари Харесай

Сватбен кошмар: Младоженец пусна секс видео на булката с друг

Младоженец сподели секс видео на булката на сватбата си. На него обаче беше не той, а мъжът на сестра му. По-кошмарна женитба надали можете да си визиите. Отивате да съберете двама млади, а резултатът е четирима разведени.
Ситуацията се разиграла през януари в китайската провинция Фуджиан. Какво се е случило, знаем от доста медии, като Rare.
На видеото от сватбата, което към този момент е доста публикувано в обществените мрежи се виждат двамата младоженци, които стоят при започване на празничната гала пред гостите си. Диджеят споделя, че следва видео по какъв начин булката и младоженеца са израстнали, с техни фотоси и мемоари... и видеото потегля.
Ето какво се случило по време на церемонията:

Кадрите, които се виждат са в клипа не са цензурирани, клипът продължава 5 минути. Ситуацията е повече от конфузна.
Младоженецът обаче прострелва булката с въпрос: " Наистина ли си мислеше, че не знам? " Булката ядосано хвърля сватбения си букет и се стига до физическа кавга сред тях.

Oh nah!!!! Groom `takes revenge on his cheating bride by playing a video of her naked in bed with her brother-in-law at their wedding in front of shocked guests https://t.co/RQVic2z6kz
— Harmonica Lewinskyღ (@_harmonyxo) February 22, 2020 Всъщност за случката има три теории, които сега се борят за въздействие посредством медиите.
Първата версия:
Първо за случката разгласява Хонконгското издание - Apple Daily, което дава още елементи към историята.
Двойката е била две години дружно и решили да се оженят преди 6 месеца. Младоженецът научил за изневярата на годеницата си, откакто конфигурирал загадка камера за наблюдаване в новата им къща. Така разбираме, че сцената на прелюбодеянието е новата къща на младоженците, а те са хванати от охранителна камера.
За да стане по-лошо, съгласно изданието сестрата на младоженецът е била бременна в 6-тия месец.

Втората версия: Тя по никакъв начин не е занимателна.
Изтъкнатият китайски блогър за развлечение Jiang Zhe Hu Ba Jie рисува доста по-различна картина от Apple Daily.
Той разгласява, че булката е почнала да изневерява на младоженецът, откакто той я насили полово. Блогърът допуска, че девойката е жертва на домашно принуждение. 
Тя се съгласила да се омъжи, тъй като младоженецът заречен да заплати апартамент на нейно име и кола.
Джианг прибавя, че дамата признала аферата със шурей си, с който се твърди, че е станала доста близка по време на опитите му да посредничи в проблемите със злоупотребата на двойката.
Третата версия: Рекламен трик
Според различен блогър всичко е рекламен трик. Една от аргументите е, че видеото е снимано от специфичен App, чието лого се вижда по време на фрагментите.
Същото лого носи и клипът от сватбата, формиран действително от три разнообразни видеа - по какъв начин младоженците вървят към сцената, обстановката на сцената и фрагментите от изневярата.

Самите клипове към този момент са свалени от платформата, в която първо са били оповестени, само че към момента се въртят в Twitter и издания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР