Младоженец избяга от сватбата си, но булката не му се

...
Младоженец избяга от сватбата си, но булката не му се
Коментари Харесай

Младоженец избяга от сватбата, но булката не му се разсърди, защото...

Младоженец избяга от сватбата си, само че булката не му се разсърди. Двойката си правела фотосесия на брега на река в Онтарио, Канада, когато мъжът видял малко момче да се дави. Клейтън Кук театралничил с жена си Британи, когато забелязал, че детето е в неволя.



Тогава той бързо изтичал и се хвърлил във водата, а фотографът съумял да снима трагичната сцена, оповестява Би Би Си. " За няколко минути тези деца ни следваха и аз просто ги следих, тъй като бяха доста покрай водата ", споделя Клейтън.



" Тогава видях, че момчето се пробва да плува и не се замислих, а скочих. Извадих го от реката и той беше добре ", прибавя младоженецът.   По-късно младоженецът се върнал на сватбата си влажен до кости. Случката добила популярност, откакто фотографът разгласил фотосите онлайн. 



Самата младоженка пък си помислила, че брачният партньор ѝ е скочил в реката на смешка. " Погледнах и осъзнах, че Клей е във водата и се зачудих " Какво става? ", споделя Британи. По-късно осъзнала, че брачният партньор ѝ е избавил живот и е воин. " Това е моят Клей. Това е нещо, което той инстинктивно прави.  

  

Превод и редакция: Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

Харесайте ни във FB
``
рекламаКоментариКоментирай посредством Фейсбук  0  0 партизанин (преди 3 минути) Рейтинг: 0 | Одобрение: 0 Постъпка-за почитание,но се случва и другото-както младоженка дезертьор,така и младоженец-също. Напиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР