Младо момиче от София се оплака в социалните мрежи, че

...
Младо момиче от София се оплака в социалните мрежи, че
Коментари Харесай

Агресивен и неадекватен мъж снима млади момичета в метрото

Младо момиче от София се оплака в обществените мрежи, че за трети път й се случва да се прибира с метрото и мъж да снима нея и други млади девойки. Според столичанката мъжът от фотографията е " извънредно нападателен, несъответстващ и рисков ".

Момичето моли някой да вземе отношение. След като го попитала защо я снима, мъжът почнал да крещи, да се доближава към нея и да я ругае. Най-често го засичала да седи на метростанциите на Софийски и Сердика...

Оказа се, че въпросният мъж е прочут на много хора в столицата - и все с непочтено и надменно държане.

" Пазете се от този човек, аз го знам и го познавам, по моловете съм го виждал, най към този момент Мол София. Направил съм каквото мога, тъй като съм защита и виждах това лице, че снима и други девойки и т.н. И други хора ги снима, държи се надменно с тях, само че откакто полицията в метростанциите няма какво да направи, не виждам кой различен и какво може да се направи ", написа софиянец.

А различен описа цяла преживелица със същия мъж:

" Миналата седмица на Сердика се качих посока Надежда към 11 вечерта беше някъде, пътувах с метрото във вагона с 2 момчета и имаше още 4-5 девойки и тая наслойка...

На всяка спирка ги снимаше и тогава едното момиче му направи забележка, след което той я назова с какви ли не думи... надлежно се намесих и му споделих да изтрие фотосите и че ще извикам полиция... Ами момчето очевидно си е нападателно, само че до момента в който беше сърдит, очевидно в нервите си се удари някъде и припадна, изтрихме фотосите и извикахме органите на реда! В никакъв случай не се върша на воин, мисля, че всеки би постъпил по този начин в сходна обстановка! "

Повечето от хората смятат, че момичето би трябвало да подаде сигнал на полицията в метрото.

" Ако не ги намерите, звъннете на 112 и дайте точна информация и локация ", поучават те.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР